Резюме від 11 квітня 2024 Файл

Anastacia

Керуючий рестораном

Вік:
34 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Хоменко Анастасія

Дата народження: 03.10.1989
Місто: Одеса
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (телеграм)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи

Державна служба 2011- 2016рр
Бар Bourbon,
Одеса– управляюча

Січень 2017 - грудень 2018
Обов‘язки:
1. Повний контроль за направленнями.
2. Ведення звітності.
3. Бухгалтерський облік.
4. Прийом на роботу персоналу та його навчання.
5. Розробка та оновлення меню бару та кухні.
6. Робота з постачальниками та підписання договорів.
7. Вирішення питань з державними органами.
Клуб Ministerium,
Одеса– управляюча

Грудень 2018 - березень 2019

Обов‘язки:
1. Повний контроль за направленнями.
2. Визначення концепції роботи клубу.
3. Підготовка кошторису необхідного для запуску клубу.
4. Ведення звітності.
5. Бухгалтерський облік.
6. Прийом на роботу персоналу та його навчання.
7. Розробка та затвердження меню.
8. Робота з постачальниками та підписання договорів.
9. Контроль за складами та товаром.
10. Контроль та супроводження закупівель.
Запуск проектів під ключ
Одеса– керуюча проектами

січень 2020 - по теперішній час

З січня 2020 року, мною було відкрито ряд проектів від невеличких сезонних кафе на березі Чорного моря, більярдного клубу до европейского кафе на Балі (Індонезія). Останній був міжнароднім проектом і я повністю побудувала його починаючи з фундаменту, контролю за ремонтом, персоналом, юридичними та фінансовими питаннями и закінчуючи дрібними деталями у дизайні.

Основні обов’язки:
1. Розробка концепції закладів.
2. Пошук підрядників.
3. Пошук матеріалів та розробка дизайну.
4. Організація та контроль будівництва
5. Формування графіку будівельно-монтажних робіт
6. Аналіз ефективності витрат під час будівництва
7. Виявлення дефектів і контроль своєчасного усунення
8. Формування звітності за проектом
9. Взаємодія з державними та контролюючими органами
10. Отримання і контроль дії дозвільних документів
11. Організація і оперативне ухвалення необхідних технічних і організаційних рішень з
метою дотримання термінів будівництва;
12. Закупівля та ергономіка капітального, кухонного та барного устаткування
13. Розробка кухонного та барного меню, контроль розрахунків ТК та КК
14. Формування цінвої політики, ротації асортименту
15. Набір персоналу, проведення особистих співбесід. Підготовка та навчання персоналу. Атестація.
16. Бухгалтерський облік.
17. Участь у проведені інвентаризації бара.
18. Робота з постачальниками. Закупівлі та їх контроль.
19. Організація доставки із закладу.
20. Підготовка звітності для інвесторів та керівництва
21. Ведення переговорів з партнерами, постачальниками.
22. Організація роботи закладу та персоналу.

Освіта

Запорізький національний університет, м. Запоріжжя
З 2006 - 2011 рр.
Освітньо- кваліфікаційний рівень - спеціаліст
Спеціальність -правознавство, кваліфікація -юрист.

НАВИЧКИ

Вміння розставляти пріоритети.
Вміння працювати в команді.
Організаційна освідомленість.
Ефективне прийняття рішень.
Готовність до навчання.
Неконфліктність.

Знання мов:
Українська -вільно,
Російська -вільно,
Англійська - з перекладачем

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: