Резюме від 30 квітня 2024 Файл

Вячеслав

Шеф-кухар

Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Підгайний В'ячеслав Федорович

31 січня 1977 р.

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),

Viber [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:

1994-1997 рр. Технікум готельного господарства Середня-спеціальна
Спеціальність: Кухар-технолог

Курси:

Офіціант 4-го розряду з можливістю працювати барменом та адміністратором.

Трудова діяльність:

Досвід роботи - 25 років
2022 - 2023 - Фріланс по закладам 2021 - 2022 - «Чачаварня»
2020 -2021 - «Вілла сан Маріно» участь у відкритті 2020 - 2020 - «Мушля» Ірпінь (локдаун) старший зміни 2019 - 2020 - Відкриття "Реберня на Узвозі". Су-шеф 2018 - 2019 - Здоровенькі Були, Шеф-кухар
2017 - 2018 УльтраМаркет Кулінарія - відкриття. Шеф-кухар
2013 - 2017 ТЦ “КОСМОПОЛІТ" (раніше БІЛЬШОВИК) - NewCafe,
відкриття Конгрес Холл ( розробка меню) - Шеф-кухар 2010 - 2013 - Козирна карта «КрепДеШин" — Шеф-кухар 2009 - 2010 клуб Split, Шеф-кухар
2009 - ресторан «Вежа Мерліна», Шеф-кухар;
2007 - 2009 - ресторан-піцерія "NAPULE", Старший зміни; 2005 - 2007 - ресторан Мерлінова вежа, су-шеф,
2003 - 2005 - Скеля, Су-шеф;
2001 - 2003 - Німеччина "Ресторан паб", Су-шеф;
1999 - 2001 — Крим, п.г.т. Партеніт, готель"Sunrays","Ведмідь", Су-шеф (приймав участь у відкритті та подальшій роботі ресторану);
1997 - 1999 - Корчма Ілля, мангальщик;
Мої переваги:
1) Досвід роботи;
2) Відкриття закладу “з нуля” (Космополіт (КонгресХолл, УльтраМаркет)
3) Смакові якості;
4) Організаційні здібності, вміння працювати в команді;
5) Здатність розробляти меню під формат закладу;
6) Бажання розвиватися, креативність, цілеспрямованість;
7) Чистота, відповідальність.
Обов’язки:
• Організація та контроль приготування їжі на кухні;
• вміння формувати закупівлі та складати технологічні карти;
• безпосередня участь у процесі приготування їжі;
• регулярне оновлення меню;
• контроль за експлуатацією та обслуговуванням обладнання;
• відмінні адміністративні та управлінські навички;
• порядність, стресостійкість, лояльність, висока працездатність;
• творчість, бажання дивувати та експериментувати;
• знання виробничих процесів кухні;
• досвід навчання персоналу процедурам кухні;

• знання всіх провідних кухонь (італійська, французька, середземноморська, українська,кавказька);
• розробка та впровадження єдиної системи якості продуктів і подачі страв;
• ХААСП.

Передбачувані обов'язки:
• Створення та навчання команди кухні;
• Розробка меню;
• Складання технологічних карт;
• Комплектація кухні;

• Контроль за закупівлями,якість залишками, санітарними нормами, нормами охорони праці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: