Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/11136618/

Шеф-кухар (ресторанний консалтинг)

Вид зайнятості:
повна, неповна
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар, ресторанний консультант, консалтинг

з 03.2015 по нині (10 років 5 місяців)
Готельно-ресторанний бізнес

Знання і навички

  • Безконфліктність
  • Готування на мангалі
  • Готування суші
  • Poster
  • Українська кухня
  • Гарячий цех
  • Готування піци
  • Італійська кухня
  • Складання технологічних карт
  • Приготування холодних страв
  • Відповідальність
  • Пакування готової продукції
  • Готування фаст-фуду
  • Японська кухня
  • Розробка меню
  • Європейська кухня
  • Приготування страв
  • Комунікабельність
  • Здатність до навчання
  • Уважність
  • Приготування гарячих страв
  • Дисциплінованість
  • Неконфліктність
  • Готування шаурми
  • Знання ДСанПіН
  • Навчання персоналу
  • Управління персоналом

Додаткова інформація

Досвід: понад 9 років у сфері ресторанного бізнесу та доставки їжі

Основні обов'язки та досягнення:
- Меню та рецептури: Розробка та оптимізація меню відповідно до концепції закладу, сезонності продуктів і потреб клієнтів. Створення технологічних карт, підбір ідеального асортименту.

- Планування кухні та бару: Проектування кухонних та барних зон із урахуванням потужностей обладнання та зручності для персоналу. Розробка схеми розміщення техніки, щоб забезпечити ефективність і продуктивність.

- Підбір та навчання персоналу: Пошук, оцінка та найм працівників різних рівнів. Організація тренінгів для кухарів, офіціантів та адміністративного персоналу щодо роботи з обладнанням, меню та обслуговування гостей.

- Оптимізація процесів на кухні: впровадження стандартів приготування страв, контроль зберігання продуктів, товарне сусідство, контроль за залишками.

- Консультування з питань доставки їжі: Створення процесу доставки "під ключ", включаючи вибір партнерів, налаштування логістики та контроль якості обслуговування.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: