Резюме від 4 квітня 2024 PRO

Олександр

Шеф-кухар, керівник ресторана

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 05.2023 по нині (11 місяців)
Ресторан "Corsini", Firenze (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший смены

з 04.2022 по 11.2022 (7 місяців)
Villa Petriolo., Firenze (Готельно-ресторанний бізнес)

F&B mаnager

з 06.2021 по 02.2022 (8 місяців)
"Сіли поїли", Харків,Київ, Херсон, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 03.2017 по 05.2021 (4 роки 2 місяці)
Ресторан "Park Avenue", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню, формування та навчання команди, організація та контроль усіх процесів на кухні.

Су-шеф

з 05.2016 по 03.2017 (10 місяців)
Готель Харків Палас, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф;Шеф-кухар

з 09.2008 по 01.2012 (3 роки 4 місяці)
Готель Чичиков, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 09.2005 по 04.2008 (2 роки 7 місяців)
розважальний комплекс "Hi-fi ", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

з 03.2003 по 09.2005 (2 роки 6 місяців)
ресторан "Fashion", "Наполеон",Гринвич", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Харкiвський торговельно-економiчний коледж

Кухар-кондитер, Харків
Середня спеціальна, з 2017 по 2018 (1 рік)

хипт-1

Майстер виробничого навчання, Харків
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (2 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Трохи про себе і про роботу, мені 42 роки з них 24 роки працюю в Готельно-ресторанному бізнесі, за ці роки пройшов шлях від помічника кухаря до керівника ресторану. Великий досвід відкриття ресторану з нуля, зараз я з сім'єю перебуваю в Італії, маю всі документи для роботи та перебування на території Євросоюзу, пройшов серію курсів на території Італії таких як HACCP і три курси з техніки безпеки (всі документи є). Експерт КУХНІ: Італійська ,Японська ,Французька, Чилійська,Українська ,Китайска .Знання мов рівень: Англійська мова А2, Італійська В1. Номер телефону із соціальними мережами [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: