Резюме від 9 лютого 2022 PRO

Володимир

Менеджер, бармен

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бармен/адміністратор

з 01.2019 по 10.2021 (2 роки 9 місяців)
Rezept kitchen and bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Займався практично усім, від приготування коктейлів та розробки біттерів і настоянок до обов'язків пов'язаних із адміністративною роботою закладу

Адміністратор ресторану

з 06.2018 по 02.2019 (8 місяців)
"Tequila House" - USG holding, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація і контроль роботи персоналу
Навчання персоналу стандартів обслуговування
Контроль порядку та чистоти у закладі
Контроль якості обслуговування
Прийом заявок на банкети, організація та проведення
Складання робочих графіків для персоналу, ведення табеляції
Забезпечення своєчасної підготовка ресторану до початку та в кінці робочого дня
Розподіл зон відповідальності офіціантів
Вирішення конфліктних ситуацій
Ведення документації. Касова звітність.
Контроль за правильним та своєчасним розрахунком гостей.
Робота із вхідними дзвінками та поштою.
Створення комфортних умов для гостей закладу.

Старший бармен

з 10.2016 по 05.2018 (1 рік 7 місяців)
Tequila House, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота із 40 найменуваннями текіли та коктейлями на їх основі.
Контроль якості та завнішнього вигляду напоїв. Проробка алкогольних та безалкогольних напоїв. Контроль наявності продукції та заготовок. Проведення переобліків. Контактний бар

Бармен

з 06.2016 по 09.2016 (3 місяці)
Loft bar food and cocktails, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та подача коктейлів. Участь у розробці коктейльної карти.
Робота з постачальниками.
Проведення переобліків.
Дотримання чистоти робочого місця.
Ну і все, що пов'язане з роботою бармена.

Бармен

з 04.2015 по 06.2016 (1 рік 2 місяці)
Вілла Рів'єра, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Швидке і якісне приготування і видача барної продукції згідно із технологічними картами.
Участь у проробках коктейльної карти.
Утримання робочого місця в належному стані та чистоті.
Проведення переобліків оформлення заявок, прийом товару та контроль його якості.

Бармен

з 10.2014 по 04.2015 (6 місяців)
Vapiano Kyiv, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Дотримання технології приготування та подачі барної продукції відповідно до норм закладу.
Утримання барного інвентаря та робочого простору у чистоті і належному вигляді.
Дотримання норм FIFO.
Належне обслуговування гостей згідно стандартів Vapiano (єдиних по всіх закладах у світі).

Бармен

з 12.2012 по 08.2014 (1 рік 8 місяців)
Panorama Pub Internationale, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийом та зберігання продукції бару.
Підготовка бару та інвентарю до обслуговування.
Зустріч гостей, прийом замовлення,подальше обслуговування.
Досконале знання барної продукції.
Дотримання правил приготування та подачі напоїв.
Інформування гостей щодо акцій та подій у закладі.
Підтримка веселої та дружньої атмосфери на барі.
Контактна барна стійка на 50 осіб.

Менеджер літнього майданчика

з 05.2012 по 10.2012 (5 місяців)
23 ресторани (літнє кафе "Веранда"), Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з постачальниками.
Підбір та навчання персоналу.
Контроль за якістю обслуговування гостей персоналом.
Контроль за якістю продукції.
Контроль за дотриманням чистоти.
Контроль за виконанням персоналу своїх зобов'язань.
Організація концертів та творчих вечорів.
Ведення звітної документації.
Загалом - повна організаця робочого процесу.

Офіціант, бармен

з 03.2011 по 05.2012 (1 рік 2 місяці)
23 ресторани ( арт-кафе "Мармуляда"), Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

В якості офіціанта :
Приготування залу до роботи.
Постійне підтримання чистоти (в залі, інвентарю і т.д.)
Зустріч гостей та повноцінне їх обслуговування.
Контроль за належним виглядом та якістю страв та напоїв.
Інформування гостей щодо будь яких питань стосовно закладу.
Допомога в підготовці арт - подій.
Створення затишної та комфортної атмосфери.
В якості бармена :
Робота з постачальниками.
Прийом та зберігання продукції бару.
Підготовка бару до обслуговування.
Зустріч гостей, прийом замовлення,подальше обслуговування.
Розробка коктейлів.
Інфомування гостей щодо акцій та подій у закладі.
Підтримка веселої та дружньої атмосфери на барі.
Ведення барної каси та звітньої документації.

Фотограф, адміністратор інтернет крамниці, менеджер крамниці

з 09.2010 по 01.2011 (4 місяці)
«Арт-Базар», «Файно Є», Івано-Франківськ (Торгівля)

Фотографування продукції та обробка фото, розміщення їх на сторінках інтернет крамниці.
Адміністрування сайту
Організація роботи сувенірної крамниці.

Різноробочий

з 05.2008 по 09.2010 (2 роки 4 місяці)
«Технобуд-2000», Івано-Франківськ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виготовлення гідроізоляційних систем.
Влаштування гідрофобізації.
Відновлення залізо-бетонних конструкцій.

Освіта

Прикарпатський національний університет ім. В.Стефаника

Туризм, Івано-Франківськ
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 9 місяців)

Спеціальність - менеджмент туристичної діяльності.

Вище художнє професійне училище № 3

Столяр (виробництво художніх меблів), столяр-верстатник, Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 2000 по 2003 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс розмовної англійської мови (2рівень)

60 годин

Тренінг "Через сервіс до продажу"

2 дні

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office iiko POS

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Одружений.
Водійські права категорії В.
Захоплююся музикою, книгами, туризмом.
Без шкідливих звичок.
Проживаю в районі станції М Деміївська

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: