Резюме від 24 січня 2024

Ольга

Менеджер-управитель ресторану

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник керуючого магазином

з 03.2019 по 05.2021 (2 роки 2 місяці)
Сільпо Фуд, Львів (Роздрібна торгівля)

- організація та проведення стажування новоприйнятих працівників
- аналіз структури товарообороту та витрат магазину
- забезпечення виконання щомісячних/щоквартальних цілей роботи магазину
- за виробничої необхідності виконання обов‘язків працівників магазину
- контроль дотримання працівниками умов та правил роботи встановлених мережею
- організація та контроль основних технологічних процесів магазину
- контроль санітарно-гігієнічного стану магазину згідно діючих Санітарних правил і норм для підприємств торгівлі
- організація ведення обліково-звітної документації
- систематичний контроль якості товарів, обслуговування гостей
- комунікація з контролюючими органами та органами державної влади
- робота над покращенням якості діяльності магазину та надання основних послуг

Додаткова інформація

Мета: використання свого професійного досвіду і знань на посаді керівника/помічника керівника ресторану, кафе.
Досвід роботи:
1 квітня 2012-3 червня 2013 -мережа концептуальних авторських ресторанів "!Fest"
Офіціант

1 вересня - 1 липня 2014 туристичний комплекс "Термінал А"
Старший зміни

28 серпня 2014 - 1 квітня 2016 Фан-Бар "БАНКА" (FaneraProject)
Адміністратор

1 квітня 2016 -25 липня 2017 "ЛЮЛЯ" кавказька кухня ( фуд-корт)
Менеджер ( управитель)

Обов’язки:
•Контроль роботи персоналу , виробництво та реалізація
•Проведення співбесід ,підбір працівників, навчання
•Робота з постачальниками, розрахунок
•Складання оптимальних замовлень
•Проведення інвентаризації
•Ведення актів списань
•Ведення касової дисципліни
•Робота з ЧЕК-листами
•Контроль стандартів якості
•Контрольне зважування продукції на виході

Досягнення :
•Зростання кількості постійних відвідувачів
•Збільшення середнього чеку
•Зменшення відсотку списань
•Використання принципу FIFO (ротація)
•Систематичний контроль КЛС, написання тестів
• Засвоєння програми Quapos Profit
1 вересня - 1 липня 2014 туристичний комплекс «Термінал А»
Старший зміни
Обов’язки:
•Контроль роботи працівників залу
•Координація роботи офіціантів
•Організація фуршетів, бенкетів.

Тренінги:
• Обслуговування клієнтів(ресторанний сервіс)
•Розбір конфліктних ситуацій
•Різниця між офіціантом і кельнером
•Успіх продажів

Освіта:
2008-2012р. середня спеціальна/молодший спеціаліст; ЛДКХПП НУХТ( львівський державний коледж харчової і переробної промисловості при національному університеті харчових технологій),факультет економіки,спеціальність Готельне обслуговування;
2013-2015р. бакалавр, Львівська Комерційна Академія,готельно-ресторанна справа

Професійні навики:
Користувач ПК, Word, Exel (формули/таблиці).Уміння планувати та прогнозувати, прийняття нестандартних управлінських рішень.

Знання мов:
Англійська (середній)
Польська (середній)
Українська (вільно)

Російська (вільно)

Інше:
Хобі і вподобання: малювання,кіно,психологія,туризм,активний відпочинок,читання книг.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: