Резюме від 1 липня 2022 PRO

Роман

Шеф-кухар, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Буковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
Запорізька Січ, Буковель (Готельно-ресторанный комплекс))

Повар универсал

з 12.2020 по 03.2021 (3 місяці)
Стара Правда, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф - кухар

з 03.2018 по 07.2018 (4 місяці)
"Жайворонок", Берегово (Готельно- рестораний бізнес)

Відкриття закладу з нуля.Покупка та встановлення обладнання,складання нового меню ,підбір персоналу та його навчання згідно калькуляційних карт.

Шеф-кухар

з 10.2017 по 02.2018 (4 місяці)
Merelin, Буковель (Готельно-ресторанный комплекс)

Ребрендинг.Покупка та встановлення обладнання,складання нового меню ,підбір персоналу та його навчання згідно калькуляційних карт. (Сезон)

Шеф-кухар

з 04.2017 по 08.2017 (4 місяці)
Ветеранська ресторація "Патріот", Львів (https://www.facebook.com/VeteransRestaurantPatriot/?rf=306515953124601#)

Відкриття закладу з нуля.Покупка та встановлення обладнання,складання нового меню ,підбір персоналу та його навчання згідно калькуляційних карт.

Шеф-кухар

з 02.2017 по 04.2017 (2 місяці)
Ресторан DaVinci, Львів (http://www.davinci24.com/)

Шеф-кухар

з 09.2016 по 01.2017 (4 місяці)
El Greco family, Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Ребрендинг.Покупка та встановлення обладнання,складання нового меню ,підбір персоналу та його навчання згідно калькуляційних карт.

Шеф-кухар

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
Beach Club "Breez", Залізний порт (Готельно-ресторанний бізнес)

Ребрендинг.Складання нового меню ,підбір персоналу та його навчання згідно калькуляційних карт. (Сезон)

Су- шеф

з 10.2013 по 03.2014 (5 місяців)
Готельний комплекс«Срібні роси», Микуличин (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання нового меню ,підбір персоналу та його навчання згідно калькуляційних карт. (Сезон)

Шеф- кухар

з 04.2013 по 09.2013 (5 місяців)
Ресторан "Лазурний", Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

(сезон)

Су-шеф

з 10.2012 по 03.2013 (5 місяців)
Готельний комплекс «Skyland House», Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

(сезон)

Су -Шеф

з 04.2012 по 10.2012 (6 місяців)
Ресторан Сад, Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

(сезон)

Шеф-кухар

з 01.2012 по 04.2012 (3 місяці)
Готель-ресторан "УКРАЇНА", Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання нового меню ,підбір персоналу та його навчання згідно калькуляційних карт.

Су-шеф

з 12.2010 по 01.2012 (1 рік 1 місяць)
Тзов СВА плюс ресторан «Альтамира, Луцьк (Готельно-рестораний бізнес,Луцьк)

Кухар - мангальщик

з 01.2009 по 10.2009 (9 місяців)
Бар Корчма, Луцьк (Гостинично-ресторанный бизнес,Луцьк)

Кухар

з 05.2008 по 11.2008 (6 місяців)
ПАБ Честер, Луцьк (Гостинично-ресторанный бизнес,Луцьк)

Кухар

з 12.2007 по 04.2008 (4 місяці)
Тзов "Аміна Волінь" ресторан «Зелений гай», Луцьк (Гостинично-ресторанный бизнес,Луцьк)

Кухар

з 02.2006 по 10.2007 (1 рік 8 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс «Срібні лелекі», Луцьк (Гостинично-ресторанный бизнес,Луцьк)

Освіта

Луцький кооперативний коледж Львівського торговельно-економічного університету

Кухар - кондитер, Луцк
Середня спеціальна, з 1998 по 2000 (2 роки)

• опанування технологічних процесів приготування страв, кондитерських
виробів;
• вивчення національних страв різних
країн світу;
• PR- технології у готельноресторанному бізнесі;
• планування та прогнозування
готельно-ресторанного бізнесу;
• організації та ведення готельноресторанного бізнесу.

Додаткова освіта та сертифікати

Школа ресторанного бизнеса «Классик» Киев. Синтез іміджевого і збутового видів реклами. Особливості готельного бізнесу.

05.2011 32 год.

Тренинг «Производство и внутренняя логистика в ресторане»

6 лекцій, повний курс, + 2 додаткові.

Знання і навички

Користуюся комп'ютером 18 років для створення креслень, набору т Не вживаю алкоголь та не палю

Знання мов

Англійська — вище середнього

Рекомендації

  • Білецький Костянтин Миколайович

    Білецький Костянтин Миколайович

    Ресторатор. Керуючий рестораном "Da Vinci"(Львів), власник ресторану "Villa Sent Deni"(Львів)

    Контактні дані приховані
  • Гринишин Орест Романович

    Гринишин Орест Романович

    Керуючий комплексом "Жайворонок",Берегово

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Контроль і організація роботи закладів харчування на всіх етапах, включаючи, адміністративний,технологічний і санітарний контроль, складський облік, організацію виробничих процесів, реалізацію готових страв та іх ціноутворення.

Досвід роботи в ресторанному бізнесі, компаніях з організацією корпоративного харчування, кафе, барах та закладах швидкого харчування. Знання постанови роботи закладу і персоналу. Одночасний контроль і налогодження роботи на декількох закладах.Пряма співпраця з поставниками.

Складання технологічних і калькуляційних карт.Розрахунок цін.Проведення і аналіз інвентаризації.

Організація фуршетного, банкетного і кейтерингового обслуговування.

Розробка фірменних блюд , (наявність власних розробок та блюд),складання меню і введення його в роботу.Ребрендінг закладів.

Контроль якості продуктів, їх зберігання, якості готової продукції і н\ф, оптимізіція втрат при виробництві.


Приготування страв:
Італійської - (Паста, Лазанья, Ризотто, Карпаччо,Тирамису,Панна-котта);
Французької - (Крем-супи, Рататуй, Гратен, Кордон-блю, Крем-брюле,Макарон,Профітролі);
Украінської "етно" - ( Банош, Бограч, Мамалига,Пательня, Бігос, Крученики);
та російської кухні.

Схожі кандидати

Шеф-кухар
35000 грн, Буковель, Тернопіль , ще 7 міст

Шеф-повар
35000 грн, Буковель

Шеф-повар
45000 грн, Буковель

Шеф-кухар, керуючий
45000 грн, Буковель, Одеса , ще 4 міста

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Буковель, Вінниця , ще 4 міста

Шеф-кухар
43000 грн, Буковель, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: