Резюме від 24 вересня 2016

Мирослава

Оператор Call-center (вхідна лінія), 4 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
КІЙКО МИРОСЛАВА ОРЕСТІВНА
Дата народження: 24.08.1984р .
Сімейний стан : заміжня , виховую сина 2008
року народження.
Адреса проживання : Львівська область ,
Пустомитівський район , с. Оброшин ,
пр.Вольського 3/27.
Телефон : моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвіт роботи : З 17.05.2004 р. працювала в ЛФ ВАТ ” Укртелеком ”Цеху технічної експлуатації засобів електрозв’язку району, на посаді електромеханік електрозв’язку.
З 17.10.2008 р .переведена на посаду інженера електрозв’язку ЛФ ПАТ”Укртелеком” ДТЕСС Цеху телекомунікаційних послуг N 15 ( м. Пустомити ) .
Освіта : 2001-2004 року Львівський технікум Державного університету інформаційно- комунікаційних технологій , за спеціальністю “ Монтаж , обслуговування і ремонт автоматичного електрозв’язку”, кваліфікація- технік електрозв’язку (диплом з відзнакою).
2004-2007 року Державний університет інформаційно- комунікаційних технологій . напрям підготовки “ телекомунікацій” , кваліфікація - бакалавр телекомунікацій та електрозв’язку (диплом бакалавра).
2007-2008 року Державний університет інформаційно-комунікаційних техноогій , за спеціальністю “ Інформаційні мережі зв’язку “ , кваліфікація – інженер в галузі електротехніки та телекомунікацій (диплом спеціаліста)
Професійні сертифікати : Свідоцтво про підвищення кваліфікації за напрямом АТС “ КВАНТ “ м . Київ .Сертифікат про підвищення кваліфікації за напрямом “ ЦТАС “ КВАНТ – Є “ ( Євроквант ) м . Львів
Особисті якості : відповідальна ,старанна , працелюбна , ввічлива , наполеглива , цілеспрямована , комунікабельна .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: