Резюме від 15 листопада 2022

Оксана

Керуючий рестораном, менеджер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Жовква
Готовий працювати:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер

з 04.2017 по нині (7 років 1 місяць)
Тов «Приватні австрійські інвестиції» клуб «Малевич», Львів (Проведення вечірок,концертів,фестивалів,корпоративних заходів,презентацій,спортивних змагань.)

Контроль та організація безперебійної роботи закладу,бар,кухня,зал!
Володію достатнім досвідом адміністрування в сфері ресторанного бізнесу,що стосується всіх управлінських процесів,які пов‘язані з запуском,розкруткою нового або існуючого закладу,його життєдіяльністю та розвитку!
Вважаю можливим використовувати свій управлінській досвід і в інших сферах!

Администратор

з 11.2011 по 05.2017 (5 років 6 місяців)
Ресторан-пивоварня "Старгород", Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

Администратор

з 05.2009 по 10.2011 (2 роки 5 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс «Деліс», Львов (Облсуживание)

Администратор

з 12.2008 по 05.2009 (5 місяців)
Готель-ресторан «Валентина», Брюховичи (Облсуживание)

Официант

з 06.2007 по 12.2008 (1 рік 6 місяців)
Готельно-ресторанний комплекс «Древній град», Львов (Облсуживание)

Админимстратор

з 03.2003 по 10.2004 (1 рік 7 місяців)
Ресторан «Атланта», Киев (Облсуживание)

Официант, администратор

з 03.2000 по 09.2003 (3 роки 6 місяців)
Шоу-бар «Любе», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

КНУКіМ

Менеджмент та економіка, Киев
Вища, з 2004 по 2010 (5 років 8 місяців)

Вище професійне училище №17

Кухар, офіціант, бармен, Киев
Середня спеціальна, з 2000 по 2002 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

-Відкриття закладу з нуля,починаючи з планування,опрацювання меню кухні,бар.
-Аналіз меню,аналіз продажів закладу з метою покращення.
-Організація та контроль проведення інвентаризацій.
-Контроль додерження працівниками правил і норм охорони праці,протипожежного захисту,виробничої санітарії,трудової дисципліни,правил внутрішнього трудового розпорядку.
-розгляд скарг,від гостей,та вживання заходів щодо усунення порушень та недоліків в роботі.
-Забезпечення високого рівня обслуговування гостей закладу за встановленими стандартами та правилами етикету;
-Здійснення контролю діяльності персоналу, зовнішнього вигляду;
-Управління персоналом ресторану,робочими змінами;
-Професійне навчання персоналу ресторану;
-Контроль роботи працівників
-Участь в формуванні кадрового резерву;
-Участь в підготовці та проведенні атестацій;
-Вирішення конфліктних ситуацій з гостями;
-Знання правил та засобів безпеки при роботі з ресторанним обладнанням ;
-Знання програми R-Keeper,Profit
-Знання касовоі дисципліни,робота банківських терміналів.
-фінансова діяльність;звітність перед власником

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: