Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Сергій

Начальник виробництва, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач складом

з 02.2021 по нині (3 роки 3 місяці)
ТОВ "Діва Мультифарб", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація та контроль розміщення ТМЦ з урахуванням найбільш раціонального використання складських площ;
Контроль прийому продукції за кількістю та якістю;
Контроль підготовки продукції до видачі;
Організація та контроль проведення інвентаризацій ТМЦ;
Контроль списання браку;
Контроль стану складських приміщень, механізмів, пристосувань та інвентарю;
Контроль виконання внутрішніх стандартів і процесів на складі;
Управління персоналом складу, ефективне розташування/переміщення персоналу та планування навантаження.

Начальник виробництва

з 10.2020 по 12.2020 (2 місяці)
Ападарія, ТОВ, Київ (Харчова промисловість)

Організація роботи підлеглого персоналу для виконання виробничих завдань, оперативне регулювання ходу виробничої діяльності та контроль виробничих процесів
Організація виробничого процесу згідно технологічної документації, специфікацій якості, виробничого плану.
Робота з персоналом: навчання, мотивація персоналу;
Дотримання вимог щодо якості та безпеки харчових продуктів;
Забезпечення безпечних умов праці для працівників підрозділу;
Виконання ключових показників ефективності виробництва (KPI), стандартів охорони праці;
Забезпечення дотримання правил та інструкцій з техніки безпеки, охорони праці, промислової санітарії та пожежної безпеки працівниками лінії;
Моніторинг процесів з метою виявлення і усунення відхилень;
Контроль дотримання працівниками лінії виробничої та трудової дисципліни;
Облік сировини, витратних матеріалів та кількість виготовленої продукції;

Начальник виробництва

з 04.2017 по 08.2020 (3 роки 4 місяці)
ТОВ Мед України, Бровари (Харчова промисловість)

Організація виробничого планування;
Контроль технологічного процесу;
Забезпечення якості продукції, що випускається;
Розробка, впровадження та постійний контроль на підприємстві Сертифікації систем менеджменту харчової безпеки FSSC 22000
Контроль і організація прийому товару з подальшим розміщенням на складі;
Контроль стану устаткування, організація ремонтів і тех. обслуговування;
Проведення інвентаризацій складу;
Контроль всіх складських процесів;
Управління та контроль діяльності персоналу;

Заступник керуючого магазином

з 03.2016 по 04.2017 (1 рік 1 місяць)
Сільпо, мережа супермаркетів, Київ (Роздрібна торгівля)

Участь у забезпеченні виконання плану по товарообігу;
Участь в організації торгового процесу;
Управління персоналом магазину (постановка та контроль задач, розвиток персоналу);
Аналіз асортименту;
Контроль всіх процесів з торговому залі;
Контроль наявності товарних залишків;
Підготовка і здача звітності;
Участь в організації та контролі проведення інвентаризацій;
Організація і контроль виконання корпоративних норм і стандартів мережі.

Товарознавець

з 09.2013 по 08.2015 (1 рік 11 місяців)
Олді, торговельно-будівельний дім, Бровари (Роздрібна торгівля)

Робота з постачальниками: формування замовлень товарів, повернення товарів;
Аналіз товарних запасів, оборотність, ОХТ, мінусові залишки, продажу, переоцінка (робота в 1С. Підприємство);
Інвентаризація товарів на складах;
Заняття і вирішення питань з документообігу на всіх стадіях роботи з постачальниками;
Виконання плану продажів і активних показників по компанії.
Робота з дебіторською заборгованістю;
Контроль залишків і резервів продукції;
Моніторинг конкурентів.
Інструктаж по Техніці Безпеки
Розробка планограмм відділу
Розробка інструкцій для співробітників відділу
Навчання продавців-консультантів правилам роздрібної торгівлі в супермаркеті

Керівник відділу «Покриття для підлоги, Панелі ПВХ МДФ, Багети, деревовироби"

з 09.2009 по 04.2013 (3 роки 7 місяців)
ТОВ Схід Бізнес Центр (Буді-Бум), Бровари (Роздрібна торгівля)

Робота з постачальниками: пошук постачальників, укладання угод;
Ведення постачальників (контроль всіх процесів: термінів обсягів та інших умов поставок товару; контроль дебіторки, повернення)
Формування замовлень; контроль вхідної ціни, аналіз відхилень;
Аналіз товарних запасів, управління стоком і планування оборотності товару;
Заняття і вирішення питань з документообігу на всіх стадіях роботи з постачальниками.

Менеджер з продажу будівельних матеріалів

з 05.2007 по 09.2009 (2 роки 4 місяці)
Стайер, Бровари (Роздрібна торгівля)

Продаж будівельних матеріалів (робота в програмі 1С Підприємство 1.8, видача документів)

Інженер з якості

з 01.2004 по 05.2007 (3 роки 4 місяці)
Евро Фудс ГБ Украина, Бровари (Харчова промисловість)

Проведення фізико-хімічних аналізів по контролю за якістю готової продукції (визначення вологості; визначення золи; визначення солі; визначення жирного залишку; визначення азоту), сировини (визначення вологості; визначення золи; визначення протеїну і кислотності в макаронні вироби; визначення нерозчинних залишків в соняшниковій олії; йодне і пероксидне число в жирах; визначення антиоксидантів (ВНА) в жирах (якісно і кількісно); визначення важких металів; визначення азоту в МСГ, горосі курячому м'ясі; визначення миш'яку в МСГ; гранулометрія; визначення золи нерозчинної в кислоті), пакувальних та допоміжних матеріалів (розшарування фольги; загальна вага фольги і картону; здатність до пропускання жиру і опір корозії в фользі; механічне зношування фольги).
Робота в системі САР (система автоматичного планування).
Робота з нормативними документами, законами.
Санітарний стан фабрики.
Щомісячна інвентаризація лабораторії; ведення замовлень хімічних реактивів та реагентів; облік і списання хімічного посуду та реактивів.
Впровадження нового продукту і проведення промислових випробувань, розрахунок рецептур.
Складання і видача сертифікатів якості.

Технолог харчової промисловості

з 08.2002 по 09.2003 (1 рік 1 місяць)
Броварський хлібозавод, Бровари (Харчова промисловість)

Відповідальність за якість напівфабрикатів та готової продукції (визначення клітковини в борошні; визначення вологості напівфабрикатів; визначення щільності сольового та цукрового розчинів)

Освіта

Національний Університет Харчових Технологій

Спеціаліст широкого профілю, факультет технології бродильних, хлібобулочних, макаронних виробів і харчоконцентратів, Київ
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Спеціальність: Інженер-технолог хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцетратів.
Кваліфікація: Фахівець із технології широкопрофільних харчових підприємств.

Додаткова освіта та сертифікати

Автомобільна школа "Сігма", водій категорії "В"

2008, 3 місяця

Внутрішній аудит систем менеджменту безпеки харчової продукції відповідно до правил та вимог ISO 22000: 2005, FSSC 22000, HACCP

25-26 січня 2018р

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь Internet Користувач Internet MS Outlook 1С:Предприятие 1С:Підприємство

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Рекомендації

Захаренко Володимир Володимирович

Захаренко Володимир Володимирович

Комерційний директор, Мед України

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, лояльність, пунктуальність, добре працюю в команді, відкритий до всього нового
Захоплення: футбол, відпочинок на природі, читання художньої літератури

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: