Резюме від 13 січня 2019 PRO

Татьяна

Тренер, инструктор хатха-йога

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Тренер з йоги

з 06.2017 по 09.2018 (1 рік 3 місяці)
Приватні тренування, Львов (оренда залу)

Орендувала зал і проводила приватні тренування тричі в тиждень. В цей час активно займалась рекламою та просуванням йоги в соц мережах так ін. Тренування проходили в режимі від розігріву до підвищення складності виконання асан, в залежності від можливостей клієнта. Заняття відвідували як жінки, так і чоловіки.

Тренер йоги

з 09.2016 по 03.2017 (6 місяців)
Kiwi Fitness, Львов (Фітнес-клуб)

Проводила заняття з хатха-йоги, як ранкові, так і вечірні. Тренування проходили в декількох клубах мережі (проводила заміни). Будувались з акцентом на оздоровчу корекцію хребта, дихання, опрацюванням суглобів, а також - основних груп м'язів і зв'язок. В практиці використовувала медитацію, гіпервентиляцію, заспокійливу музику, додатковий інвентар. Приймала участь в житті клубу (виступ на новому році).

Тренер з йоги

з 02.2016 по 08.2016 (6 місяців)
“MyGym”, Львов (Фітнес-клуб)

Вела заняття з хатха-йоги, yoga-lunch і у вихідні в парку на свіжому повітрі. Заняття будувалися з акцентом на оздоровчу корекцію хребта, з опрацюванням суглобів, а також - основних груп м'язів і зв'язок. Для зняття стресової напруги і розслаблення розуму використовувала дихальні практики, медитацію, гіпервентиляцію.

Інструктор по Хатха йозі

з 10.2015 по 01.2016 (3 місяці)
Малібу, Львов (Фітнес-клуб)

Вела заняття по парній йозі. Працювала в парі з другим інструктором, що дозволяло відстежувати кожного практикуючого з можливістю переходу на рівень вище або полегшити позу. Постійно промовляла і змінювала відбудову асан.

Освіта

ОГАСА

Землеустройство и кадастр, Одесса
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

CSS HTML JavaScript Git jQuery Bootstrap Adobe Photoshop BEM LinkedIn Adobe

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Практикую і викладаю різні види йоги більше 5 років, під час занять використовую пранаями, бандхи, мудри, виньяси, а також додатковий спортивний інвентар (пропси, ремені).

Велику увагу приділяю диханню, правильній роботі з хребтом і суглобами. Вибудовую тренування в залежності від можливостей групи (від базового до просунутого).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: