Юрій-Денис
Шеф-кухар
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/3168751/
Досвід роботи
Майстер виробничого навчання
з 11.2025 по нині
(2 місяці)
Львівський Професійний ліцей торгівлі та сфери послуг, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Майстер виробничого навчання студентів в коледжі
Шеф-кухар
з 10.2025 по нині
(3 місяці)
Cheese Bakery, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційний шеф кухар, управління персоналом на локації Lem Station, сніданковий, обідній, вечірній і сервіс піци
Бренд-шеф
з 05.2025 по нині
(8 місяців)
PoolClubLounge, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Ребрендинг компанії, розробка меню для івент холу на 200 осіб, кінотеатру, кафе , навчання шеф-кухаря і команди нових страв,
Бренд-шеф
з 03.2025 по 10.2025
(8 місяців)
Cafe Lilo, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка і запуск нового концепту, страв з урахуванням фудкосту, розробка підказок для кухарів,
навчання і перевірка всіх працівників приготування нових страв.
Робота з сезонністю, фермерським продуктом, farm to table, організація поп-апів, гастрономічних подій, щотижневі дропи нових страв з урахуванням сезонності продукту і локальності.
Проведення навчання для кухарів.
Контроль якості приготування і видачі страв на 3 локаціях.
Налаштування роботи заготівельного цеху для приготування напівфабрикатів .
Замовлення обладнання, інвентарю під новий проєкт.
Щотижнева робота з операційним відділом мережі для покращення співпраці всіх
відділів управління .
Розробка і контроль проходження чек-листів: щоденний чек лист заготовок, чек лист
щоденного прибирання, чек лист щотижневого прибирання кухні, чек лист контролю
температурних режимів холодильного обладнання, щоденний звіт локацій про
проходження чек листів, звіту чистоти і здачі зміни.
Бренд-шеф
з 04.2024 по 01.2025
(10 місяців)
MA, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка нових страв з урахуванням фудкосту, розробка підказок для піцмайстрів,
навчання і перевірка всіх працівників приготування нових страв.
Проведення навчання для більше 30 піцмайстрів.
Контроль якості приготування і видачі страв на 8 локаціях.
Налаштування роботи заготівельного цеху для приготування напівфабрикатів для всіх
локацій.
Щотижнева робота з піцмайстрами в онлайн режимі з метою покращення якості і
продуктивності роботи локацій.
Щотижнева робота з операційним відділом мережі піцерії для покращення співпраці всіх
відділів управління .
Розробка і контроль проходження чек-листів: щоденний чек лист заготовок, чек лист
щоденного прибирання, чек лист щотижневого прибирання кухні, чек лист контролю
температурних режимів холодильного обладнання, щоденний звіт локацій про
проходження чек листів і здачі зміни.
Шеф-кухар ( Консалтинг)
з 05.2023 по 08.2023
(4 місяці)
Савор, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Консалтинг ресторану на рахунок кейтерінгу , розробка меню на кейтерінг, навчання персоналу, фотосесія, приготування кейтерінгу до 200 осіб!
Шеф-кухар
з 02.2021 по 02.2025
(4 роки)
Mon Chef, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Оновлення меню, введення сезонного і святкового меню, проведення гастровечорів.
Організація та контроль роботи кухні. Складання та подача замовлення на постачання продуктів. Організація та контроль процесу використання обладнання та кухонного інвентарю , та використання продуктів. Дотримання правил прийому продуктів (відповідність замовленню, перевірка термінів придатності, якість, вага та ціни). Контроль процесу обробки продуктів згідно стандартів. Організація та контроль виробництва напівфабрикатів. Організація, контроль та безпосередньо участь в приготуванні страв згідно внутрішніх стандартів ( вигляд, час приготування, дотримання рецептури та якості страви). Робота з : чек листами, акти списання, акти пропрацьовок страв, акти харчування персоналу, акти переміщення продуктів ( кухня, бар). Проведення інвентаризації згідно графіку.
Су-шеф
з 10.2017 по 02.2021
(3 роки 5 місяців)
Mon_Chef, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація та контроль роботи кухні. Складання та подача замовлення на постачання продуктів. Організація та контроль процесу використання обладнання та кухонного інвентарю , та використання продуктів. Дотримання правил прийому продуктів (відповідність замовленню, перевірка термінів придатності, якість, вага та ціни). Контроль процесу обробки продуктів згідно стандартів. Організація та контроль виробництва напівфабрикатів. Організація, контроль та безпосередньо участь в приготуванні страв згідно внутрішніх стандартів ( вигляд, час приготування, дотримання рецептури та якості страви). Робота з : чек листами, акти списання, акти пропрацьовок страв, акти харчування персоналу, акти переміщення продуктів ( кухня, бар). Проведення інвентаризації згідно графіку.
Kucharz
з 12.2016 по 05.2017
(6 місяців)
Kolibecka, Zakopane (Готельно-ресторанний бізнес)
Мангал
з 09.2016 по 12.2016
(4 місяці)
Голодний Микола, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар холодного цеху, заготівельник
з 09.2015 по 09.2016
(1 рік)
Кумпель 2, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший зміни, кухар,
з 09.2014 по 09.2015
(1 рік)
Паб"Гульвіса", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Львівська політехніка
Інститут поліграфії та медійних технологій, Львів
Вища, з 2024 по 2026 (2 роки)
Львівська Комерційна Академія
Облік і аудит, Львів
Вища, з 2015 по 2019 (4 роки)
ЛВПУ торгівлі та сфери послуг
Офіціант, бармен, кухар, Львів
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (3 роки)
Знання і навички
- Microsoft Ads
- Microsoft 365
- MS Word
- MS Excel
- Користувач ПК
- MS Office
- Користувач Internet
- MS PowerPoint
- Internet Explorer
- Opera
- Mozilla Firefox
- MS Access
- MS Outlook
- Google Chrome
- Gmail
- Google Docs
- Google Sheets
- TeamViewer
Знання мов
Англійська — середній
Додаткова інформація
Проходив стажування у ресторанах Mirali, а також Mamma Italia
Провів більше 50 гастроввечорів на різну тематику (Українська кухня, Кухні світу, Авторська кухня) , також спільні гастровечори з шеф кухарями України!
Комунікабельний, працюю на результат, наполегливий, ставлю за мету добитись поставленої цілі. Вихований, чесний, доброзичливий та відповідальний.
Захоплююся кулінарією, завжди розвиваюся і вивчаю нове.
Працюю з різними видами професійного, сучасного кухонного обладнання. Впевнений і цілеспрямований, прагну кар'єрного росту та розвитку у своїй професії.
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар
60000 грн, Львів, Кам'янець-Подільський, Буковель -
Шеф-кухар
35000 грн, Львів -
Директор ресторану, бренд-шеф (консалтинг, запуск закладів різних форматів, ребрендинг)
89000 грн, Львів, Київ , ще 2 міста -
Шеф-кухар
Львів -
Бренд-шеф, консультант, технолог
Львів, Київ , ще 2 міста