Резюме від 7 січня 2016

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3212823

Литературный редактор, 4 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Іршава
Готовий працювати:
Виноградів, Дистанційно, Іршава, Мукачево, Ужгород

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Попович Ірина Олександрівна
Освіта:
Вища – спеціаліст Прикарпатського університету ім.В.Стефаника, спеціальність «Українська мова та література» (1995р.);
молодший спеціаліст Ужгородського державного інституту інформатики, економіки і права за спеціальністю «Комерційна діяльність», кваліфікація комерсант (2002р.);
бакалавр Закарпатського державного університету за спеціальністю «Економіка і підприємництво», економіст (2006р.)
Водійське посвідчення категорії „В”

Досвід роботи:
Трудовий стаж із 1988 року.
Працювала керівником-організатором по роботі з дітьми та вчителем української мови та літератури у школах (Іршавського району).
Займалася підприємництвом у сфері посередництва в торгівлі товарами широкого асортименту.
Закарпатський державний університет (м.Ужгород), де працювала інспектором студентського відділу, викладачем-асистентом української мови та літератури, етики і естетики та психології; методистом.
Страхова компанія ВАТ «УСК «Дженералі Гарант» («Гарант Авто»), керівник райвідділу в м.Іршава, м.Мукачево.
Іршавська районна державна адміністрація, головний спеціаліст відділу освіти; адміністратор Центру надання адміністративних послуг.

Набуті навички:
Коректно спілкуюся з людьми, дітьми; маю високий рівень знань з обліку документації, страхування, кредитування, досвід роботи з ПК, володію Інтернет-зв`язком. Пишу статті на актуальні тематики, маю навики висвітлювання подій організації на сайтах, у мас медіа.
На роботі відповідально виконую свої зобов’язання, справедлива, відверта, вдосконалюю себе у нових сферах, своїми знаннями і роботою розвиваю ріст організації.
Добре воджу лековий авто.

Про себе:
Заміжня, виховую двох синів (2003 та 2009 р.н.). Відповідальна, комунікабельна, коректна, організована, дисциплінована, находжу спільну мову з колегами, неконфліктна; ціную роботу, яка мені подобається.
На роботі з колегами підтримую тільки ділові стосунки.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: