Резюме від 19 лютого 2018 PRO

Александр

Шеф-повар (горячего цеха), зав. производством, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Донецьк
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 04.1993 по 09.2014 (21 рік 5 місяців)
укр мет,ресторан Курень,ресторан салоники,ресторан шарм!, донецк (Гостинично-ресторанный бизнес)

открытие ресторана с нуля,подборка и обучение персонала,классическое приготовление блюд,знание разных кухонь мира.составление калькуляционных карт,работа с поставщиками!

Освіта

высшее профессионально техническое училище

Повар, донецк
Середня спеціальна, з 1989 по 1993 (3 роки 7 місяців)

Додаткова інформація

коммуникабельный,честный,ответственный,умеющий работать в коллективе,эмоциональная устойчивость,аккуратность,творческий подход к своей работе!

Схожі кандидати

Шеф-повар, технолог, зав. производством
Київ, Інші країни, Дистанційно

Шеф-кухар, сушеф
30000 грн, Харків, Вінниця , ще 8 міст

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-повар, сушеф
Київ, Дистанційно

Кухар, зав. виробництвом
Харків

Шеф-повар (меню), помощник повара
15000 грн, Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: