Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 січня 2024

Юрій

Керівник філії, начальник відділу продажу, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

B2B Sales Manager, Private brands Autodoc AG

з 09.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Ridex GMBH (Autodoc ), Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Наш відділ займався міжнародними гуртовими продажами автозапчастин з складів у Польщі та Німеччині. Я займався продажем переважно в англомовні країни, та країни ,Близького сходу. А також в Польщу та узькоязичні країни (крім раші). В роботу входила також організація доставки (переговори з логістичними компаніями) та замовлення митних декларацій в сторонніх агенціях. В роботі застосовував новітню Obsisdian CRM на базі графової бази даних у хмарному сховищі.

Менеджер розвитку бізнесу

з 10.2020 по 09.2022 (1 рік 11 місяців)
Prosteergroup підрозділ автотематики, Львів (Автобізнес та автосервіс)

www.carsolutions.com.ua Інтернет магазин специфічної автомобільної електроніки. Я запропонував нову стратегію.
Ми трансформвали інтернет магазин в бізнес B2B: я налагодив співпрацю з інсталяторами, дилерами, вдосконалив маркетингову стратегію по Україні. В результаті вдалось створити дистрибуційну мережу по Україні що в основному складалась з СТО та автодилерів. Також залучив дистрибуторів автоелектроніки з Польщі. Ми налаштували нову цінову політику. Оптимізували і оновили асортимент. Також було залучено нових постачальників. Налагоджено нові бізнес процеси, що базуються на більш детальному аналізі запитів в графовій БД.

Начальник відділу постачання

з 10.2019 по 10.2020 (1 рік)
Sport-Moto, Львів (Роздрібна торгівля)

Розвиток інтернет магазину. Впровадження Бітрікс. Аналітика і оптимізація асортименту. Робота з постачальниками з Польщі (закупівля ЗЕД). Маркетингова стратегія в розрізі брендів - категорій.

Przedstawiciel handlowy

з 09.2018 по 09.2019 (1 рік)
"Brat 2" Sp zO.O. Польська дистрибуційна компанія від ТзОВ «НОВІС», Краків (Виробництво і поліграфія)

Налагодження співпраці з польськими компаніями споживачами та виробниками полімерної упаковки. Проведення зустрічей, презентацій та випробувань. Узгодження замовлень та друку з продукцією в Дніпрі. Організація доставки.

Комерційний інженер

з 12.2016 по 11.2017 (11 місяців)
ТОВ “Л-інжиніринг” представництво ES system, Львів (Світлотехнічні проекти та рішення)

Комерційна робота із знаходження і супроводу активних проектів у будівництві.
Розробка комплексних світлотехнічних рішень (проектів) і комерційних пропозицій до них. Технічне і комерційне узгодження дій з іншими учасниками проектів. Залучення проектних і монтажних організацій до використання продукції ЕС систем. Комерційні переговори із постачальниками (також з Польщі) для отримання кращих умов.

Регіональний менеджер Західного регіону

з 07.2006 по 06.2016 (9 років 11 місяців)
ТОВ «БСХ Побутова техніка»– (офіційне представництво Bosch und Siemens Hausgerate в Україні), Львів (Продаж побутової техніки брендів “Bosch” “Siemens” по Зах. Україн)

Налагодження дистрибуції – робота із прямими та непрямими клієнтами (кухонні салони і магазини побут. Техніки) та роздрібними мережами (ельдорадо, комфі, Фокстрот). В тому числі в період зміни моделі дистрибуції: переходу від імпортерів до власного складу. Брав активну участь у створенні мережі фірмової торгівлі на базі незалежних підприємців. Розробляв умови для каналів збуту для збільшення долі ринку та об’ємів продажу продукції в регіоні. За вкладення в розвиток компанії маю відзнаки, грамоти і т.п. а також рекомендаційний лист від голови представництва.

Регіональний менеджер східного регіону (Дніпро, Кривий-Ріг, Запоріжжя).

з 02.2003 по 11.2004 (1 рік 9 місяців)
Представництво „Philips” відділ побутової техніки DAP, Дніпро (Дніпропетровськ) (Продаж дрібної побутової техніки в Україні через імпортерів)

Працював із 2 імпортерами по замовленнях продукції. Щоквартально узгоджував умови співпраці з імпортерами. Сприяв продажу побутової техніки Філіпс від імпортерів через роздрібні мережі. Розробляв бюджети для локальних промоційних та рекламних акцій, та втілював їх. Керував демонстраторами (5 - 15 промоутерів) та мерчендайзером. Проводив тренінги-презентації новинок для продавців.

Менеджер- адміністратор по Західній Україні (8 обл.)

з 01.2001 по 02.2003 (2 роки 1 місяць)
Аутсорсингова компанія “Pulse LTD”, Львів (Послуги по просуванню продукції для компаній замовників)

Керував проведенням промоушн акцій та проектів з мерчендайзингу - підбирав та навчав персонал, роздавав завдання та контролював виконання роботи (10-30 чол.). Виконував адміністративні функції для офісу Палс (бухгалтерія, логістика, управління та звітність).

Знання і навички

MS Excel MS Office MS Access CRM Google Ads SQL PHP Програмування Adobe Facebook База даних Facebook Ads Manager C++ Java Реклама Тестування

Знання мов

  • Польська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Бубельник Юрiй 1977р.н.


Освiта:
Європейський Університет – Бакалавр
Факультет: Економіка підприємства

Львівський Технікум електрозв'язку
Спеціальність: Радіозв'язок, радіомовлення та телебачення.
Кваліфікація: Радіотехнік, Спеціаліст.

Мови:
Англійська-добре; Польська та Російська-досконало.

Хоббі:
Художня фотографія. Туризм. Гірськолижний спорт.

Одружений, маю дочку 2005р.н. та сина 2013р.н.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: