Резюме від 30 січня 2018

Олег

Кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Гнатик Олег Романович
кухар

Особисті дані: дата народження 24.09.1988р.
Адреса: м. Львів

Контакти: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
KitchenLab [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи

Березень 2012 – липень 2015
Ресторан «Панорама»
Кухар холодного і гарячого процесів
Обов’язки: приготування закусок, салатів, перших, других страв та десертів; приготування м’яса, риби та овочів у печі Josper та Sous-vide; приготування страв шведської лінії та сніданків для гостей готелю

Жовтень – грудень 2012
Ресторан «Львівська прем’єра»
Кухар гарячого процесу
Обов’язки: приготування перших, других страв, в тому числі для туристичних груп (100-300 чол.)

Вересень – листопад 2013
Ресторан «Рафаель»
Кухар
Обов’язки: приготування страв на бенкети та весілля

Лютий – квітень 2014
Ресторан «Балатон»
Су-шеф
Обов’язки: котроль приготування та видачі страв гарячого і холодного процесів, проведення інвентаризації, замовлення продуктів

Липень – вересень 2014
Ресторан «Купава»
Кухар гарячого процесу
Обов’язки: приготування перших, других страв

Квітень 2015 – до сьогодні
Організація KitchenLab
Співзасновник, організатор
Обов’язки: проведення майстер-класів з кулінарії (складання програми, закупка продуктів і власне проведення); оновлення меню ресторанів, кафе; показові виступи на львівських ярмарках (Великодній, Сніданковий), організація весільних фуршетів та кенді-барів, проведення кулінарних та кондитерських курсів

Червень-листопад 2015
Ресторан «Чагарі»
Шеф-кухар
Обов’язки: котроль приготування та видачі страв гарячого і холодного процесів, проведення інвентаризації, замовлення продуктів, постановка нового меню, сезонне оновлення страв

Листопад 2015-лютий 2016
Ресторан «Tartufo»
Су-шеф, кухар гарячого процесу
Обов’язки: котроль приготування та видачі страв гарячого процесу, проведення інвентаризації, замовлення продуктів.

Травень - липень 2016
Ресторан "Галушко"
Шеф-кухар
Обов’язки: котроль приготування та видачі страв гарячого і холодного процесів, проведення інвентаризації, замовлення продуктів, постановка нового меню, сезонне оновлення страв

Вересень 2016 - 2017 серпень
Паб "Дублін"
Шеф-кухар
Обов’язки: котроль приготування та видачі страв гарячого і холодного процесів, проведення інвентаризації, замовлення продуктів, постановка нового меню, сезонне оновлення страв


Освіта:
середня спеціальна – Ліцей харчових технологій (2006 – 2008 рр.)

Участь в кулінарних конкурсах:
- Переможець у номінації «Чорний ящик» кулінарного
конкурсу «Просто їжа без пафосу» (2014 р.)
- Срібний призер кулінарних змагань «Дні української кухні» (2015 р.)
- Золотий призер конкурсу «Просто їжа без пафосу» (2015 р.)
- Срібний та бронзовий призер ІІ національного конкурсу
«Дні української кухні» (2016 р.)

Особисті якості:
Цілеспрямованість, стресостійкість, комунікабельність,
харизматичність, якості лідера, з почуттям гумору.

Хоббі:
спорт (футбол, велосипед, легка атлетика), художні книги, перегляд відео та читання книг з кулінарії, приготування нових страв вдома.

Схожі кандидати

Шеф-повар
70000 грн, Івано-Франківськ, Дніпро , ще 6 міст

Кухар
Івано-Франківськ, Ясіня

Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Івано-Франківськ, Київ , ще 5 міст

Помічник на кухню
Івано-Франківськ

Бармен, кухар
Івано-Франківськ, Буковель

Шеф-кухар
Івано-Франківськ, Вінниця , ще 7 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: