Резюме від 25 жовтня 2023 PRO

Анастасія

Менеджер по роботі з клієнтами, з розвитку, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Софіївська Борщагівка
Готовий працювати:
Боярка, Вишневе (Київська обл.), Дистанційно, Київ, Петропавлівська Борщагівка, Святопетрівське, Софіївська Борщагівка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Персональний консультант фінансовий

з 04.2021 по 09.2022 (1 рік 5 місяців)
АТ «УКРСИББАНК», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення клієнтів юридичних та фізичних осіб до обслуговування у банку; продаж повного асортименту банківських продуктів у преміальному клієнтському сегменті; розвиток комерційних відносин із клієнтами з високим потенціалом; персональне знайомство з кожним клієнтом портфеля - здійснення та регулярна підтримка контактів; проведення зустрічей та переговорів з клієнтами аналіз та розвиток індивідуальних та комерційних потреб клієнта; управління ризиками клієнтів портфеля, фінансовий моніторинг, робота із простроченою заборгованістю; забезпечення якості обслуговування та задоволеності клієнтів, відпрацювання скарг клієнтів щодо якості та умов обслуговування або кредитування в банку.

Менеджер з розвитку малого та середнього бізнесу

з 09.2016 по 07.2020 (3 роки 10 місяців)
ПАТ «Банк Кредит Дніпро», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Пошук клієнтів та проведення презентацій з метою просування банківських продуктів та формування бази даних потенційних Партнерів Банку.
Консультування клієнтів малого та середнього бізнесу та продаж їм банківських продуктів.
Забезпечення якісної взаємодії з клієнтами, спрямованої на довгострокову співпрацю, підтримка тісного контакту з його керівництвом; ведення клієнтських досьє, підтримки у порядку необхідної документації відповідно до вимог внутрішньої політики банку.
Координація процесу відкриття рахунку клієнта малого та середнього бізнесу шляхом ефективної взаємодії з клієнтом та з колегами у департаменті роботи з малим та середнім бізнесом а також в інших департаментах банку з усіх питань у рамках даної процедури.
Ведення ділового листування з клієнтами малого та середнього бізнесу, підготовка звітів про переговори, ведення клієнтських досьє (файлів).
Досягнення встановлених показників доходів, успішної реалізації потенційних угод, збільшення кількості клієнтів малого та середнього бізнесу.

Кредитний спеціаліст

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
ПАТ «Platinum bank», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Активні продажі, залучення та консультування клієнтів Банку, формування кредитного договору, інформування клієнтів Банку з усіх питань, активний пошук клієнтом, продаж додаткових послуг банку, презентація та продаж банківських продуктів, робота з простроченою заборгованістю.

Кредитний спеціаліст

з 12.2015 по 05.2016 (5 місяців)
ПАТ «Банк Михайлівський», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Обов'язки: активні продажі, залучення та консультація клієнтів Банку, формування кредитного договору, інформування клієнтів Банку з усіх питань, активний пошук клієнтом, продаж додаткових послуг банку, презентація та продаж банківських продуктів.

Фахівець цільового кредитування

з 02.2013 по 02.2015 (2 роки)
АТ Банк "Ренессанс Капітал", Донецьк, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Активні продажі, залучення та консультація клієнтів Банку, формування кредитного договору, інформування клієнтів Банку з усіх питань, пов'язаних із оформленням та оплатою кредиту.

Освіта

ДонУЕП

Факультет економічний, кафедра економіки підприємства, спеціаліст, Донецк
Вища, з 2012 по 2013 (1 рік)

ДЕГІ

Факультет економіки, кафедра міжнародної економіки, спеціальність-міжнародні економічні відносини, бакалавр, Донецк
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: