Резюме від 2 липня 2023 PRO

Юрій

Бригадир цеху, су-шеф, старший зміни, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 04.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Сім’я ресторанів Tomatina, NOA, Una Pinsa, Poke Lulu, Emily, Львів (Готельно-ресторанний бізнес), Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні, тайм-менеджмент команди. (з досягнень - вивів час віддачі страв на мінімальний рівень)
Контроль приготування страв персоналом, усунення помилок та допомога в організації робочих місць.
Замовлення товару/н/ф зі складу/виробництва та контроль залишків
Проведення та аналіз інвентаризації.
Навчання персоналу по НАССР, контроль дотримання ними цих вимог.
Надавав рекомендації і прорахунки по оптимізованому використанню площі кухні і роботі обладнання.
Видача замовлень.

Суші-кухар

з 01.2023 по 03.2023 (2 місяці)
Сім’я ресторанів Tomatina, NOA, Una Pinsa, Poke Lulu, Emily, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання замовлень згідно технологічних карт
Дотримання виконання санітарно-гігієнічних норм на робочому місці
Робота в команді

Продавець відділу охолодженої та копченої риби і морепродуктів

з 06.2022 по 01.2023 (7 місяців)
ТОВ "Clion group ", Київ (Роздрібна торгівля)

1. Продаж клієнтам магазину товару, консультації та діалог задля кращих продажів.
2. Забезпечення якісною продукцією вітрину та контроль залишків.
3. Участь в тренінгах, професійний розвиток в сфері продажів.
4. Участь в інвентаризації.
5. Навчання стажерів

Завідуючий цеху, оброблювач риби (розділка риби)

з 01.2021 по 06.2022 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "Атлантік-юмма", Київ (Харчова промисловість)

Організація роботи цеху: розподіл задач на день серед працівників, контроль виконання, заповнення відповідних документів на передачу сировини/готової продукції, звіт за зміну.
Обробка риби і морепродуктів - основна задача цеху (ручна розробка риби на філе/стейки та інше згідно техкарт; чистка/патрання під замовлення).
Переміщення між внутрішніми складами (документація, первинні документи, акти), розробка і заповнення журналів контролю.
Контроль виконання санітарно-гігієнічних норм та правил (харчове виробництво) серед працівників
Замовлення сировини та передача заявок на додаткові матеріали
Частково- робота в 1С: аналіз замовлень, реалізації, відпуск продукції, та додаткові для роботи функції.
Робота з персоналом (управління-до 10 працівників на двох дільницях (пакування і обробка риби)), перевірка медичних книжок та контроль їх. Проведення співбесід в команду та навчання протягом випробувального терміну.
Комунікація з суміжними відділами (продаж, логістика, склад).
Є досвід роботи комірником на складі.
Контроль термінів придатності та організація ефективного зберігання та правильного використання сировини (ротація)
Внесення пропозицій керівництву для покращення/спрощення роботи персоналу.
Робота з обладнанням: вакууматор, фасувальна машина, трейсилер,рибочистки і т.д.

Шеф-кухар

з 08.2020 по 12.2020 (4 місяці)
Сирник with love, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та впровадження меню: сирники з різними начинками, бургери, додаткове меню сніданків та дитяче меню. Введення ТТК та контроль приготування кухарями.
Проектна робота.
Замовлення сировини, підбір необхідних інгредієнтів через проробки
Контроль санітарно-гігієнічних норм на кухні, заповнення графіків контролю.

Старший кухар

з 11.2016 по 07.2020 (3 роки 8 місяців)
ТОВ "Егерзунд Сіфуд", Київ (Роздрібна торгівля)

-Приготування страв згідно технологічних карт, контроль подачі та стандартів для страв.
-Перевірка якості риби та морепродуктів, прийом і взяття риби в роботу
-Брав участь в проробках нової сировини та страв.
-Організація роботи відділу кухні (гарячий і холодний процес, цех зачистки), ведення внутрішнього документообігу (акти, комплектації, списання, замовлення сировини) та співпраця з бухгалтером ТМЦ, незначна робота по номенклатурі в 1С.Виробництво.
-Перевірка та контроль виконання співробітниками санітарних правил і норм.
-Розподіл роботи між персоналом; співпраця з офіціантами, менеджерами відділів, шеф-кухарем і тд.
-Робота з вітриною риби і морепродуктів, продаж товару клієнтам напряму, спілкування з гостями магазину-ресторану; оформлення і викладка товару, контроль свіжості і якості риби, перевірка стікерів, роботи холодильників і камер.
-Досвід роботи з хоспером, фритюром, холодний процес, кондитерський процес, робота з вітриною охолодженої продукції, досвід в оформленні і подачі порційних ресторанних страв, десертів і тд.
-Досвід роботи продавцем-кухарем в обслуговуванні VIP-клієнтів
-Підвищення кваліфікації на майстер-класах від шеф-кухарів та обмін досвідом з іншими компаніями.
-Досвід приготування великої кількості заготовок
і тд

Сушист, старший зміни

з 08.2015 по 09.2016 (1 рік 1 місяць)
Фуджисан, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно тех.карт, проробки нових страв, введення в меню.

-Контроль за санітарним станом робочого місця, дотримання норм і правил.

-Робота з японською та європейською кухнею.

-Контроль віддачі страв

-Робота на різних процесах кухні

Сушист

з 04.2011 по 08.2015 (4 роки 4 місяці)
Японський ресторан КАВА de Luxe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно технологічних карт та контроль Дотримання вимог до оформлення та подачі страв
Дотримання санітарних правил та умов
Перевірка якості сировини та прийомка продукції
Робота в команді,з клієнтами та з офіціантами.

Освіта

Київський державний коледж туризму та готельного господарства

Харчові технології, технік-технолог, Київ
Середня спеціальна, з 2007 по 2010 (3 роки)

Вивчав технології харчування та ресторанну справу (технологічні процеси і картки, правила складання та обробки даних, економіку підприємства, управління персоналом і т.д.), адміністрування ресторану та готелю, барменська справа, сервіс.

Знання і навички

Користувач ПК MS Office

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

Бажані посади: бригадир цеху, технолог, су-шеф, старший кухар/зміни
Досвідчений водій категорії В, зі своїм авто.
Впевнений користувач ПК, знаю основи 1С.Виробництво 8.3 та MS Office (добре)
Управління персоналом цеху (до 10 працівників) і маю хороші відгуки як справедливий менеджер.
Навчаюсь новому, розвиваюсь в різних напрямках в харчовій галузі
Обробка риби і морепродуктів (ручна розробка риби на філе/стейки та інше згідно тех.карт; чистка/патрання).

Особисті якості:
Цілеспрямований, працюю на результат, відповідальний, комунікабельний, справедливий
Хоббі та захоплення:
-Кулінарія
-Комп'ютерні науки (моделювання, дизайн, розбробка сайтів, основи програмування)
-Подорожі по світу

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: