Резюме від 21 березня 2024 PRO

Олександр

Шеф-кухар, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кулінарний спів-ведучий

з 09.2023 по нині (8 місяців)
Телеканал ПЕРШИЙ - СУСПІЛЬНЕ, Київ (ЗМІ, медіа)

Виступаю, спілкуюсь з ведучими, готую різні цікаві страви в прямому етері.

Шеф-кондитер по консалтингу

з 08.2023 по 11.2023 (3 місяці)
Kitchen Polly, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Аналіз існуючого меню.
Розробка нового меню на 2 заклади з урахуванням запросів та побажань гостей.
Створення документаціі, пропрацювання на навчання персоналу обох закладів.

КОНСАЛТИНГ
Рекомендаціі готовий надати при потребі.

Приватний шеф-кухар

з 03.2023 по 08.2023 (5 місяців)
Приватна особа, сім'я, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Екстра VIP сім'я.

Рекомендації готовий надати при потребі

Шеф-кондитер по консалтингу

з 02.2023 по 05.2023 (3 місяці)
GUSTOÚ Кальян-бари, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нового десертного меню для 2 закладів.
Навчання персоналу, розробка документації.
.
КОНСАЛТИНГ
Рекомендації готовий надати при потребі

Шеф-кухар

з 02.2022 по 12.2022 (10 місяців)
Установа, приватна особа, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення гастровечерь Української кухні з поєднанням Українських виноробних напоїв;
Проведення прийомів для високопосадовців та міжнародних гостей;

Приватний шеф-кухар

з 09.2020 по 01.2022 (1 рік 4 місяці)
Приватна особа, сім'я, Дубай, ОАЕ (Готельно-ресторанний бізнес)

Подробиці при співбесіді

Рекомендації готовий надати при потребі

Бренд-шеф

з 04.2020 по нині (4 роки 1 місяць)
Familys Star. Park & Hotel, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка проєкту та креслень кухні нового ресторану.
Підбір обладнання
Створення основного, банкетного та меню сніданків, для кафе готелю та літнього ресторану
Розробка внутрішньої документації (ТТК, ТКК, внутрішня документація кухні, оптимізаційна документація (чек листи, акти списання, відтайки, контроля холодильного та морозильного обладнання і тд)
Набор персоналу на кафе готеля і літнього ресторана. Навчання.

Консалтинг
Рекомендації готовий надати при потребі

Шеф-кухар

з 12.2019 по 04.2020 (4 місяці)
ресторан Amziu Trio, Пасвалис, Литва (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання всіх обов'язків шеф-кухаря.
Проробки, оновлення меню, створення сезонного меню.
На початку карантину розроблене меню доставки та напівфабрикатів (до загострення карантину)

Через появу в світі COVID19 та карантин, заклад закрили на невизначений термін; усі працівники повернулись в Україну.

Шеф-повар

з 12.2018 по 12.2019 (1 рік)
Sweet Family Cafe, Хмельницький (Гостинично-ресторанный бизнес)

запуск с "0"
консультации по закупке оборудования, планированию кухни;
подбор, обучение персонала;
составление и утверждение меню ресторана;
расстановка поваров по технологическим процессам;
составление заявок на закупку продуктов;
контроль качества выдаваемых в зал блюд;
обучение персонала.

Рекомендации
готов предоставить по требованию

Tехнолог

з 02.2018 по 02.2019 (1 рік)
TM ZOLLIA, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

разработка серий авторских специй и смесей специй
Разработка ТТК и ТКК. Документации и регламента производства, всех технологических процессов.

Шеф-кухар

з 01.2018 по нині (6 років 4 місяці)
На заходи / корпоративи / майстер-класи / вечірки, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Пріготування повноцінного меню страв, десертів, проведення майстер-класів (в тому числі і контактних з гостями);
Робота з ШОУ-програмою (використання рідкого азоту, сухого льоду, фламбування вогнем, молекулярна кухня);
Обслуговування закритих прийомів делегацій, Днів Народження, BBQ вечірок і тд.;
Зйомки/майстер-класи для компаній (FreeDOM project, Whirlpool, Monte ESports, METRO, Convotherm, Rational, і тд), зйомки для ТБ (1+1, ICTV, Україна, СТБ).

Приватний шеф-кухар

з 12.2017 по 10.2018 (10 місяців)
Приватна особа, сім'я, Конча-Заспа, Гостомель (Готельно-ресторанний бізнес)

Подробиці при співбесіді
.
Рекомендаціі готовий надати при потребі

Шеф-повар

з 11.2017 по 11.2018 (1 рік)
Fity Club ресторан, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

переделка технологических карт, систем учета продуктов, закупок, переучетов и тд.
.
обновление меню - создание новых авторских блюд (европейская и азиатская кухни)
разработка рационов питания (умеренный, белковый, спортивный, диетический, вегетарианский рационы);
отбор обучение персонала;
составление и утверждение меню ресторана;
расстановка поваров по технологическим процессам;
составление заявок на закупку продуктов;
контроль качества выдаваемых блюд.

Рекомендации
готов предоставить по требованию

Бренд-амбассадор

з 05.2017 по 12.2019 (2 роки 7 місяців)
ОО Украинский кулинарный союз, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведение мастер-классов в Украине и за границей.
Участие, помощь в организации международных кулинарных чемпионатов.
Реклама и активное распространение информации об организации.


Рекомендации
готов предоставить по требованию

Шеф-повар

з 01.2017 по 11.2017 (10 місяців)
Frityurnitsa street food, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Бельгийская еда
запуск с "0"
закупка оборудования
планированию кухни
подбор, обучение персонала
составление и утверждение меню
расстановка поваров по технологическим процессам
составление заявок на закупку продуктов
контроль качества выдаваемых блюд
Локация: Арт завод "ПЛАТФОРМА"


Рекомендации
готов предоставить по требованию

Повар гарячего цеха

з 05.2016 по 12.2016 (7 місяців)
Мансарда, Ресторан, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар-универсал

з 08.2014 по 03.2016 (1 рік 7 місяців)
Кейтеринг Груп, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 06.2013 по 07.2013 (1 місяць)
Vinshtub ресторан, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Стажировался(учился) у итальянского шеф-повара Винченсо Барба.

Повар - универсал

з 05.2013 по 08.2014 (1 рік 3 місяці)
Сицилиец, Ресторан, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Освіта

Державний Торговельно Економічний Університет

Аспірантура, Харчові технології, Київ
Вища, з 2023 по 2026 (3 роки)

Аспірантура
По темі: "Технологія безглютенових мафінів для дітей з особливими дієтичними потребами"
Наукове дослідження, участь в конференціях, розробка патентів, розробка та дослідження борошняної та кондитерської галузі, тощо.

Basque Culinary Center

Аvant-garde cuisine, Сан-Себастьян, Іспанія
Вища, з 2019 по 2019 (1 місяць)

Кулинарная академия Игоря Брагина

Курс "Соуса", Київ
Вища, з 2017 по 2017 (1 місяць)

Киевский Национальный Торгово - Экономический Университет

Факультет Ресторанно - Гостиничного и Туристического Бизнеса, Киев
Вища, з 2014 по 2019 (5 років 3 місяці)

Магистр
Специальность: Пищевые и ресторанные технологии. Инженерия РГБ

Додаткова освіта та сертифікати

Курс по "Хлебопекарство. Работа с тестом"

2016, 3 дня

Курс по "Основы приготовления соусов и их комбинирования"

2016, 3 дня

Курс по "Физиология питания. Правильное питание и диетология"

03.2018 - 05.2018

Знання і навички

Figma Пользователь ПК Slack iiko Notion SmartTouch

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Рекомендації

  • Косарь Александр Андреевич

    Косарь Александр Андреевич

    CEO, семья ресторанов "Козырная карта"

    Контактні дані приховані
  • Медведь Надежда Ивановна

    Медведь Надежда Ивановна

    Директор, ГО "Украінський кулінарний союз"

    Контактні дані приховані
  • Брагин Игорь Григорьевич

    Брагин Игорь Григорьевич

    Президент, "Ассоциация шеф-поваров Украины"

    Контактні дані приховані
  • Лысак Богдан Александрович

    Лысак Богдан Александрович

    Исполнительный Директор, "Familys Star. Park & Hotel"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

✱ Полуфиналист "Bocuse D'Or Ukraine 2021"

✱ Вошел в ТОП-120 шеф-поваров Украины проекта "Ukrainian Culinary Faces" 2019-2021 годов

✱ 29-кратный призер международных и всеукраинских кулинарных чемпионатов.

✱ Почетный член "Асоциации шеф-поваров Украины", член "Украинского кулинарного союза"

✱ Стажировался у французского мишленовского шефа Алена Реньо и итальянского мишленовского шефа Винченцо Барба

✱ Готовил в качестве шеф-повара с командой, для проекта "Зважені та щасливі"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: