Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 березня 2017

Світлана

Технолог харчової промисловості, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 01.2017 по 03.2017 (2 місяці)
Лігос, Ивано-Франковск (Харчова промисловість)

- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- розробка технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт;
- контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- контроль дотримання санітарних норм і правил;
- участь у закупівлі сировини та матеріалів;
- ведення звітної документації.

Технолог

з 06.2016 по 01.2017 (7 місяців)
Делікація, Ивано-Франковск (харчова промисловість, кондитерська справа)

- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- розробка технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт;
- контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- контроль дотримання санітарних норм і правил;
- участь у закупівлі сировини та матеріалів;
- ведення звітної документації.

Технолог

з 05.2007 по 06.2016 (9 років 1 місяць)
Лігос, Ивано-Франковск (Харчова промисловість)

- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- розробка технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт;
- контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- контроль дотримання санітарних норм і правил;
- участь у закупівлі сировини та матеріалів;
- ведення звітної документації.

технолог

з 04.1991 по 08.1997 (6 років 4 місяці)
Надвірнянський хлібокомбінат, Надворная (виробництво хлiба та хлiбобулочних виробiв)

- розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції;
- оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
- перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
- забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів і експлуатації обладнання;
- розробка технологічної документації;
- розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
- розрахунок собівартості, складання калькуляційних карт;
- контроль якості вихідної сировини та готової продукції;
- контроль дотримання санітарних норм і правил;
- участь у закупівлі сировини та матеріалів;
- ведення звітної документації.

Освіта

Інститут харчової технології

Технолог харчової промисловості, Киев
Вища, з 1986 по 1991 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Особисті якості:
комунікабельність
відповідальність
уважність
фізична витривалість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: