Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 серпня 2022 PRO

Віктор

Системний адміністратор, 8 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Системний адміністратор

з 03.2018 по 12.2018 (9 місяців)
ТзОВ "Еко-Арт", Львів (Освіта, наука)

Проектування і інсталяція локальної мережі школи площею 900 кв.м. на 140 навчальних/робочих місць, системне адміністрування робочих місць, серверів та системи відеоспостереження. Створено і налаштовано швидкісну локальну мережу на основі витої пари стандарту cat.7/6, обладнання Mikrotik, TP-Link, Synology. Встановлено і налаштовано 22 ір-камери відеоспостереження. Розробка та адміністрування веб-сервера, сайту, пошти, внутрішніх управлінських сервісів на базі NAS Synology, системи контролю "вчитель-учні". Брав участь в розробці концепції школи, документації і плануванні навчальних курсів. На жаль, проект вирішили призупинити через труднощі з фінансуванням.

Системний адміністратор

з 09.2007 по 02.2017 (9 років 5 місяців)
Клінінг-Про, Львів (сфера послуг)

Модернізація, техобслуговування, ремонт, своєчасна діагностика несправностей та забезпечення відновлення працездатності ІТ-інфраструктури при збоях і виходах з ладу комп’ютерного, серверного, мережевого та периферійного обладнання. Інформаційна безпека і захист мереж, робочих місць, серверів, сайтів та акаунтів.
Контроль за отриманням нової техніки, підготовка і встановлення нових комп’ютерів та іншого обладнання на робочі місця працівників. Встановлення і налагодження операційних систем і програмного забезпечення на серверах і робочих станціях. Ведення обліку техніки, її отримання та переміщення. Забезпечення належної технічної та інформаційної підтримки користувачів на їх робочому місці. Налаштування систем відеонагляду.
Підтримка і розвиток інформаційної системи підприємства - корпоративна пошта, онлайн-офіс. Розробка і підтримка вебсайтів основного підприємства та дочірніх фірм або інших проектів.

Старший викладач кафедри міжнародної економіки

з 09.2003 по 08.2007 (3 роки 11 місяців)
Інститут підприємництва та перспективних технологій, Львів (Освіта, наука)

викладання статистики, економетрії, інформаційних систем в економіці. Розробка методичок, лабораторних робіт та ін. для цих курсів. Підготовка та налаштування компютерних класів для викладання цих та інших навчальних курсів.

Інженер

з 02.2001 по 08.2003 (2 роки 6 місяців)
Інститут підприємництва та перспективних технологій, Львів (Освіта, наука)

компʼютеризація роботи кафедри, компʼютеризація лабораторних класів, видавнича діяльність, допомога викладачам кафедри в розробці і проведенні лабораторних і практичних робіт

Інженер

з 07.2000 по 12.2000 (5 місяців)
Державний університет "Львівська політехніка", Львів (Освіта, наука)

комп'ютеризація кафедри, лабораторних класів, впровадження лабораторних та практичних занять з використанням ПК

Лаборант

з 10.1996 по 12.1999 (3 роки 2 місяці)
Державний університет "Львівська політехніка", Львів (Освіта, наука)

встановлення сучасних на той момент ПК на кафедрі та у навчальних лабораторіях, видавнича діяльність кафедри

Статистик

з 03.1995 по 10.1996 (1 рік 7 місяців)
ЛОДПНД, Львів (охорона здоровʼя)

статистик

Машиніст компресорної установки

з 09.1994 по 03.1995 (6 місяців)
АТ "Львівгаз", Львів (Послуги для населення та бізнесу)

сантехнік, слюсар, токар :)

Освіта

ЛНУ ім.Івана Франка

Економічний, інженер-економіст, Львов
Вища, з 1994 по 1999 (4 роки 9 місяців)

Технікум радіоелектроніки

Налаштування та обслуговування верстатів з ЧПК, Львов
Середня спеціальна, з 1990 по 1994 (3 роки 9 місяців)

Програмування та обслуговування верстатів з числовим програмним керуванням. Під час переддипломної практики реально працював на двох таких верстатах на Львівському заводі фрезерних верстатів.

Знання і навички

Робота з оргтехнікою HTML CSS Адміністрування VPN JavaScript VMware MikroTik WordPress Відновлення даних Відеоспостереження Закупівлі Системне адміністрування серверів на базі CentOs Системне адміністрування серверів на базі Windows Server Знання комп'ютерних та серверних компонентів Мова програмування Python Бізнес служби пакету G Suite

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Польська — середній
  • Білоруська — середній
  • Англійська — вище середнього
  • Болгарська — початковий
  • Чеська — початковий

Інвалідність

Третя група.
Часткова втрата слуху, тому важко спілкуватися вголос.

Додаткова інформація

Мови - українська рідна, читаю і розумію англійську, польську, чеську, болгарську, білоруську. По характеру інтроверт, є порушення слуху.
Маю великий досвід складання системних блоків ПК та серверів. Працюю в різних версіях Windows та Linux. Багаторічний досвід роботи з сервісами Google, зокрема з G Suite. Працюю з сервісами Logmein, Microsoft Asure, DigitalOcean, Cloudflare та ін. Впроваджував та налаштовував системи документообігу, наприклад Alfresco, системи підтримки та обслуговування клієнтів, наприклад Zendesk, Freshdesk, Zoho Desk. Спектр моїх умінь і знань досить широкий, працюючи адміном підприємства з десятком філій, кількома дочірніми фірмами та сотнею робочих місць, доводилося виконувати різні задачі і працювати по гнучкому графіку. Зараз перебуваю у пошуках цікавішої роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: