Резюме від 22 листопада 2023 PRO

Руслан

Директор ресторану, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Ужгород, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий проєкту

з 07.2023 по нині (10 місяців)
м’ясарня Гарт, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

* операційний менеджмент на стадії відкриття закладу з "0" з подальшим супроводом ресторану
* розробка стратегії розвитку ресторану
* фінансове планування проєкту ( робота з бюджетом, контроль витрат)
* встановлення та підтримка партнерських відносин з постачальниками POS обладнання, товарної групи
* закупівля необхідного інвентарю та посуду;
* співпраця та наповнення Choice, Glovo, Expirenze by Monobank
* управління персоналом, включаючи набір, навчання і мотивацію співробітників
* нарахування заробітної плати персоналу;
* контроль проведення інвентаризацій

Керуючий рестораном

з 08.2022 по 02.2023 (6 місяців)
Food Cartel, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи установи за всіма напрямками діяльності.
Підбір, адаптація та навчання персоналу.
Контроль забезпечення установи необхідними матеріалами, продуктами та засобами для ефективного функціонування.
Вирішення адміністративно та господарських питань.
Контроль запасів, інвентаризація.
Оптимізація витратної частини.

Директор ресторану

з 11.2021 по 06.2022 (7 місяців)
Grande Pizzeria, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи установи за всіма напрямками діяльності.
Підбір, адаптація та навчання персоналу.
Контроль забезпечення установи необхідними матеріалами, продуктами та засобами для ефективного функціонування.
Вирішення адміністративно та господарських питань.
Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
Пошук і укладення договорів з постачальниками.
Контроль запасів, інвентаризація.
Оптимізація витратної частини.
Розробка та впровадження меню та технологічних карт.
Розробка та дизайн меню.
Звітність та прогнозування.
Просування закладу на різних рекламних майданчиках

Керуючий рестораном

з 10.2017 по 10.2021 (4 роки)
Fiesta, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація запуску ресторану з нуля.
Координація та обслуговування проектно-будівельних робіт.
Адаптація та навчання персоналу.
Контроль роботи установи за всіма напрямками діяльності.
Контроль за забезпеченням установи необхідними матеріалами, продукцією та засобами для ефективного функціонування.
Вирішення адміністративних та господарських питань.
Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
Пошук і укладення договорів з постачальниками.
Контроль запасів, інвентаризація.
Оптимізація витратної частини.
Розробка та впровадження меню та технологічних карт.
Розробка та оформлення меню, візиток, банерів, флаєрів.
Звітність та прогнозування.
Підтримка соціальних мереж.
Просування закладу на різних рекламних майданчиках
Організація
служби доставки

Менеджер проєктів

з 05.2017 по 10.2017 (5 місяців)
Luna, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація запуску кальяну - бар нового формату.
Контроль проекту у всіх сферах діяльності.
Контроль за забезпеченням установи необхідними матеріалами, виробами і засобами для ефективного функціонування.
Вирішення адміністративно-господарських питань.
Розробка та підтримка тематичних вечірок.
Підбір, адаптація та навчання персоналу.
Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
Пошук і укладення договорів з постачальниками.
Контроль запасів, інвентаризація.
Розробка та впровадження меню та технологічних карт.

Керівник мережі магазинів

з 02.2017 по 05.2017 (3 місяці)
Фарадей CITY (ФОП Балашов А.С.), Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Структурування підприємства
Оптимізація бізнес-процесів
Аналіз поточної
ситуації та планування розвитку
Аналіз конверсії продажів
Оптимізація витрат та бюджетування
Розробка та впровадження посадових інструкцій та систем мотивації для персоналу на всіх рівнях
Підбір, адаптація та навчання співробітників
Розробка, контроль та аналіз планів продажів
Контроль дебіторської заборгованості
Аналіз діяльності конкурентів
Розробка та проведення тренінгів

Антикризовий менеджер

з 09.2016 по 02.2017 (5 місяців)
"Крила", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Антикризовий менеджмент.
• Поточне та оперативне управління підприємством.
• Контроль фінансово-економічних показників підприємства (планування, формування та контроль цільових бюджетних витрат).
• Стратегічне планування розвитку підприємства.
• Організація роботи з персоналом (в тому числі навчання та підвищення кваліфікації співробітників підприємства).
• Аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства за попередні періоди та розробка заходів щодо підвищення фінансової ефективності роботи

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
ЧП Дорошенко В., Косино (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка стратегії розвитку
-вибір цільової аудиторії
-організація будівельних робіт
-робота з підрядниками та проектними організаціями, проектувальниками
-розробка та контроль виконання бюджету
-організація нових послуг для гостей
-проектування ресторану, бару, розробка технічної карти підбору персоналу
-взаємодія з контролюючими органами.

Керуючий закладом

з 02.2016 по 04.2016 (2 місяці)
Smart House, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

• Організаія запуску проекту.
• Контроль проекту в усіх сферах діяльності.
• Контроль за забезпеченням закладу необхідними матеріалами, продукцією та засобами для ефективного функціонування.
• Вирішення адміністративних та господарських питань.
• Підбір, адаптація та навчання персоналу.
• Розробка та впровадження посадових інструкцій та системи мотивації персоналу.
• Пошук і укладення договорів з постачальниками.
• Контроль запасів, інвентаризація.
• Розробка та впровадження меню та технологічних карт.

Керуючий рестораном

з 01.2013 по 12.2015 (2 роки 11 місяців)
Scorini, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління та контроль успішної роботи ресторану;
- Підбір і навчання персоналу: дотримання стандартів якості побудови бізнесу підприємства, якість роботи і безпосередньо обслуговування клієнтів;
- контроль безперебійної адміністративно-господарської діяльності ресторану;
- Підготовка та контроль за виконанням бюджетів ресторанів;
- Введення нормативної документації, управління виробничим процесом, облік, підготовка та надання в установленому порядку грошової та іншої звітності
- Контроль якості ресторану;
- Комунікація з контролюючими державними організаціями

Менеджер по роботі з персоналом

з 04.2012 по 12.2012 (8 місяців)
Арт Декор, Кривий Ріг (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

-пошук і підбір персоналу всіх рівнів;
- проведення особистого та професійного відбору кандидатів;
-моніторинг та аналіз ринку праці;
-формування активного кадрового резерву;
-сертифікація та адаптація персоналу;
-організація навчання персоналу; (тренінги, семінари);
-розробка систем мотивації для різних підрозділів підприємства;
-ведення штатного розпису підприємства;
- контроль за внутрішніми розпорядком та виробничою дисципліною;
-оптимізація організаційно-штатної структури підприємства, кількісного та якісного складу співробітників;
-розробка посадових інструкцій, положення про відділи, внутрішніх правил трудового розпорядку.

Менеджер ресторану

з 05.2011 по 04.2012 (11 місяців)
Два Гуся, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

-пошук та підбір персоналу
- проведення професійного відбору кандидатів
-контроль руху товарів
-аналіз та планування реалізації
-формування товарних залишків
-організації роботи персоналу
-фінансова дисципліна та звітність
- адміністративно-господарська діяльність

Менеджер

з 12.2009 по 12.2010 (1 рік)
Єсеніно - кино (ТОВ "Бісмарк"), Кривий Ріг (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

-відбір та навчання персоналу
- укладення договорів з кінодистриб'юторами
-супровідна документація з кінопрокату
-аналіз рентабельності
-планування сеансів прокату фільмів
-аналіз продажів
-фінансовий менеджмент,
- бюджетування
-адміністративно-господарська
діяльність

Акаунт - менеджер

з 12.2008 по 08.2009 (8 місяців)
Парус, Корпорация, Кривой Рог (IT)

-продаж та впровадження програмного забезпечення у сфері законодавства та бухгалтерського обліку на підприємствах усіх форм
власності
-аналіз та планування
продажів
-робіта з VIP-клієнтами

Досягнення
Значне збільшенняобсягів реалізації продукції корпорації «Парус» у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року.

Менеджер

з 08.2007 по 10.2008 (1 рік 2 місяці)
ООО «Мультіплекс-Холдинг», Кривий Ріг (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

:-підбір та навчання персоналу
-пошук та організація доставки обладнання та товарів для
кінотеатру
- контролю руху товарів
-аналіз продажів
-формування товарних залишків
-касова дисципліна
-організації роботи персоналу
- інкасація виручки

Досягнення
Своєчасне відкриття філії компанії в м. Кривий Ріг, стабільне
функціонування кінотеатру в цілому

Редактор рекламного відділу

з 02.2007 по 08.2007 (6 місяців)
журнал VIP-Реклама, Кривий Ріг (Маркетинг, реклама, PR)

-просування журналу на рекламному ринку Кривого
Рогу
-контроль продажів рекламного простору
- цінова політика
-робота з VIP-клієнтами (укладення договорів, постановка планів)
- підбір і навчання персоналу,

Досягнення

Просування журналу на рекламному ринку Кривого Рогу

Старший менеджер

з 03.2006 по 02.2007 (11 місяців)
Видавництво "Хто є хто в Кривому Розі", Кривий Ріг (Видавництво, поліграфія)

-підбір та навчання
персоналу
-контроль за діями менеджерів у сфері збору інформації в телефонному довіднику та енциклопедії Криворізької
- цінова політика
-роботи з VIP-клієнтами (укладення договорів, відстеження продажів рекламного простору)
- складання планів для менеджерів та моніторингу реалізації.

Досягнення
Своєчасний випуск телефонного довідника та енциклопедії Кривого Рогу

Інспектор по роботі з особовим складом

з 10.2002 по 03.2006 (3 роки 5 місяців)
Криворізьке міське управління МВС України в Дніпропетровській області, м. Кривий Ріг, Кривий Ріг (Державні організації)

- контроль за дотриманням та виконанням нормативних документів МВС України в частині дисципліни та законності

- проведення службових розслідувань у разі порушення дисципліни та законності
- проведення занять з гуманітарної підготовки з особовим складом

Освіта

Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу

Майстер ресторанного обслуговування, Кривой Рог
Середня спеціальна, з 2014 по 2015 (9 місяців)

Криворізький інститут приватного вищого навчального закладу Кременчуцький університет економіки та інформаційних технологій та менеджменту

Перекладач іноземних мов, фахівець філологічного факультету, Кривий Ріг
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Ефективне управління командою в бізнесі

2012

•Управління особистою ефективністю

2009

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Бітрікс24 Iiko LIBRO Syrve Choice

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Навички організації та управління персоналом
Досвід навчання персоналу
Здатність вести ділові переговори
Відповідальність
Комунікабельність
Стресостійкість
Здатність прогнозувати

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: