Резюме від 19 липня 2017

Владимир

Повар, су-шеф, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Калуш
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Калуш

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар уневерсал

з 03.2017 по 06.2017 (3 місяці)
Отель ,,Карго,,, Польша Слубице (отельно-ресторанний бізнес)

Приготування блюд по меню подача .

Су-шеф

з 06.2016 по 03.2017 (9 місяців)
Ресторан-піцерія Палермо, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Здійсненя в відсутності шеф-кухаря керівництва виробничо-господарською діяльністю ресторану.
2. Зверненя діяльності трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту і якості відповідно до виробничого завдання.
3. Робота з удосконалення організації виробничого процесу, впровадженню прогресивної технології, ефективному використанню техніки, підвищенню професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.
4. Складання заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати і сировину, забезпечення їх своєчасне отримання зі складу, контроль терміну придатност, асортименту, кількість і якість його надходження і реалізації.
5. Забезпечення на основі вивчення попиту споживачів різноманітности асортименту страв і кулінарних виробів, складення меню.
6. Здійсненя постійного контролю за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини і дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.
7. Здійснення розстановки кухарів та інших працівників виробництва.
8. Складення графіку виходу кухарів на роботу.
9.Бракераж готової їжі.
10.Облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.
11.інструктаж з технології приготування їжі і інших виробничих питань.
12. Контроль дотримання працівниками правил і норм охорони праці та техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
(75 посадкових місьць прохідність до 200 людей в день , італійська , середземноморська кухня.)

Повар универсал

з 12.2014 по 06.2016 (1 рік 6 місяців)
RADISSON BLU RESORT, BUKOVEL, с.Поляниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Гарячий процес. Приготування страв на банкети ,швецький стіл. (від 100 до 400 чоловік),швецький стіл (від 100 до 600 людей).
Кухня Аля карт. Приготування блюд по меню. Подача ( від 100 до 300)європейська кухня.
Кухня Lobby bar кухня Pool bar. Приготування блюд по меню подача .
Грузинська , італійська ,французька ,німецька ,паназіатська, українська кухня на шведський стіл.

Повар уневерсал

з 11.2013 по 10.2014 (11 місяців)
Meat club "Кондрат, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

(110 посадочних місьць прохідність до 200 людей в день)
Італійська , французька , середзеноморська кухня.

Старший смены Су-шеф

з 05.2012 по 11.2013 (1 рік 6 місяців)
р-н.Кондрат, Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з персоналом, нагляд та контроль якості страв на видачі.

1. Здійсненя в відсутності шеф-кухаря керівництва виробничо-господарською діяльністю ресторану.
2. Зверненя діяльності трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту і якості відповідно до виробничого завдання.
3. Робота з удосконалення організації виробничого процесу, впровадженню прогресивної технології, ефективному використанню техніки, підвищенню професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.
4. Складання заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати і сировину, забезпечення їх своєчасне отримання зі складу, контроль терміну придатност, асортименту, кількість і якість його надходження і реалізації.
5. Забезпечення на основі вивчення попиту споживачів різноманітности асортименту страв і кулінарних виробів, складення меню.
6. Здійсненя постійного контролю за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини і дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.
7. Здійснення розстановки кухарів та інших працівників виробництва.
8. Складення графіку виходу кухарів на роботу.
9.Бракераж готової їжі.
10.Облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.
11.інструктаж з технології приготування їжі і інших виробничих питань.
12. Контроль дотримання працівниками правил і норм охорони праці та техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.

Повар

з 03.2010 по 12.2011 (1 рік 9 місяців)
Паб Колбасьев, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Славистический университет

Менеджер таможеного дела, Киев
Незакінчена вища, з 2005 по 2009 (3 роки 10 місяців)

Схожі кандидати

Шеф-повар, су-шеф
Івано-Франківськ, Дніпро , ще 4 міста

Кухар, су-шеф
18000 грн, Івано-Франківськ, Тернопіль, Дистанційно

Су-шеф
Івано-Франківськ

Бренд шеф-кухар, технолог
Івано-Франківськ, Київ , ще 8 міст

Су-шеф
35000 грн, Івано-Франківськ

Шеф-кухар, сушеф
Івано-Франківськ, Київ , ще 3 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: