Михайло
Су-шеф, кухар-універсал
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 29 років
- Місто проживання:
- Бровари
- Готовий працювати:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4153252
Досвід роботи
Кухар- універсал
з 12.2017 по нині
(6 років 5 місяців)
Чарівна Тайстра, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;
Shef De Partie
з 09.2017 по 11.2017
(2 місяці)
Hilton Kyiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв
Demi-Shef
з 02.2016 по 08.2017
(1 рік 6 місяців)
Fairmont Grand Hotel Kiev, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв
Старший Кухар
з 05.2015 по 02.2016
(9 місяців)
La Terrasa Cafe, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;
Кухар- універсал
з 11.2013 по 05.2015
(1 рік 6 місяців)
Party Par 911, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв
Кухар- універсал
з 08.2011 по 11.2013
(2 роки 3 місяці)
La Terrasa Cafe, Бровари (Готельно-ресторанний бізнес)
*Приготування та оформленя страв
Освіта
КВПУШПМ
Кухар,кондитер, Киев
Середня спеціальна, з 2009 по 2011 (1 рік 9 місяців)
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Російська — вільно
- Українська — вільно
Додаткова інформація
*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;
Про себе:
Неодружений
Служив в армії
Наявність водійських прав категорії "В"
Без шкідливих звичок
Відповідальний, пунктуальний, спрямований на результат, командний гравець, смачно готую, додержуюсь субординації, душа компанії)).
Схожі кандидати
Шеф-повар, су-шеф
Київ
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно
Шеф-кухар, су-шеф
Київ, Житомир
Повар-универсал, су-шеф
2000 грн, Київ
Шеф-кухар, старший зміни, кухар-універсал
Київ
Су-шеф, шеф-повар
Київ