Резюме від 11 листопада 2019 PRO

Демченко Михайло Игорович

Су-шеф, кухар-універсал

Повна зайнятість.

Вік:
25 років
Місто:
Бровари
Готовий до переїзду в:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Кухар- універсал

з 12.2017 по нині (1 рік 11 місяців)
Чарівна Тайстра, Бровари (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;

Shef De Partie

з 09.2017 по 11.2017 (2 місяці)
Hilton Kyiev, Київ (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв

Demi-Shef

з 02.2016 по 08.2017 (1 рік 6 місяців)
Fairmont Grand Hotel Kiev, Київ (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв

Старший Кухар

з 05.2015 по 02.2016 (9 місяців)
La Terrasa Cafe, Бровари (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;

Кухар- універсал

з 11.2013 по 05.2015 (1 рік 6 місяців)
Party Par 911, Бровари (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв

Кухар- універсал

з 08.2011 по 11.2013 (2 роки 3 місяці)
La Terrasa Cafe, Бровари (Готельно-рестораний бізнес)

*Приготування та оформленя страв


Освіта

КВПУШПМ

Кухар,кондитер, Киев
Середня спеціальна, з 09.2009 по 06.2011 (1 рік 9 місяців)


Професійні та інші навички

Навички роботи з комп’ютером
Microsoft office
Електронною поштою


Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

*Приготування та оформленя страв (української європейської кухонь);
*Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах приготування страв;
*Організація зберігання, замовлення і закупівля сировини, контроль залишків;
*Контроль видачі в зал готових страв;

Про себе:
Неодружений
Служив в армії
Наявність водійських прав категорії "В"
Без шкідливих звичок


Відповідальний, пунктуальний, спрямований на результат, командний гравець, смачно готую, додержуюсь субординації, душа компанії)).


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: