Резюме від 2 квітня 2024 PRO

Андрій

Шеф-кухар, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керующий, Шеф кухар

з 03.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
GRAIN, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Знання системи Poster, FinMap.
- Коректне та своєчасне внесення постачання у Poster.
- Коректне та своєчасне внесення витрат та доходів у FinMap.
- Щоденне ведення обліку касових змін та погодинного обліку співробітників.
- Контроль своєчасного постачання продукції та її якості.
- Контроль якості роботи співробітників.
- Контроль якості обслуговування співробітниками відвідувачів закладу.
- Контроль видачі готових замовлень відповідно до технологічних карт та фото.
- Формувати штат працівників, чітко розподіляє їх функції, обов'язки і відповідальність, керувати персоналом.
- Проведення інвентаризації.
- Вивчення трендів.
- Вміння писати технологічні карти.
- Розрахування ЗП.
- Начислення ЗП працівникам.
- Вирішення питань в короткі терміни

Старший Кухар

з 08.2020 по 02.2022 (1 рік 6 місяців)
Fenix Italia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- складання закупок, контроль якості продуктів та видачі страв.
- проведення переобліку продукції
- вміння працювати в команді, керувати та навчати.

Повар Горячий - Хоспер

з 09.2018 по 02.2020 (1 рік 5 місяців)
Argentina Grill, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар WOK

з 04.2018 по 10.2018 (6 місяців)
BAO, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар Горячего цеха

з 12.2017 по 05.2018 (5 місяців)
KITAIKA, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 05.2017 по 01.2018 (8 місяців)
Международная Теннисная Академия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

Повар

з 01.2017 по 05.2017 (4 місяці)
Горный Ручей, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар холодного процесса

Освіта

НУБіП

Харчові Технології, Киев
Середня спеціальна, з 2017 по 2021 (3 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

О себе : пунктуальный, аккуратный, активный, дружелюбный, дисциплинирован, ответственный, командный, умею брать на себя инициативу, не конфликтный, многозадачный, могу самостоятельно принимать решение.
Счастье живет на кухне))

Схожі кандидати

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-кухар
Київ

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Київ, Вінниця , ще 4 міста

Шеф-кухар
43000 грн, Київ, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Шеф-кухар
Київ

Су-шеф
20000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: