Резюме від 5 липня 2018

Роман

Шеф-повар, су-шеф, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 03.2018 по 07.2018 (4 місяці)
Р-н «Сейф» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 07.2017 по 02.2018 (7 місяців)
Р-н «Trappist», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу, робота з хоспером та грилем, тайський процес.

з 03.2016 по 03.2017 (1 рік)
Р-н «Coin», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу (паназіатська кухня).

з 11.2015 по 03.2016 (4 місяці)
Р-н «TOUCH CAFE», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу (хоспер, пицца).

з 06.2015 по 10.2015 (4 місяці)
Р-н «Very Well Café», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни, су-шеф.

з 06.2013 по 06.2015 (2 роки)
Р-н «Пивний Сад», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу ( м’ясного і рибного процесу).

з 05.2011 по 05.2012 (1 рік)
Р-н «Апрель» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого процесу, робота на мангалі.

з 05.2011 по 09.2011 (4 місяці)
Р-н «Olmeca Plage» (Наша карта), Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

КНТЕУ

Магістр. Спеціальність - Виробництво харчової продукції, інженерія та технологія. Інженер-технолог., Киев
Вища, з 2011 по 2016 (4 роки 11 місяців)

Додаткова інформація

Ключова інформація:
–знання української, європейської, італійської, азіатської кухні;
–виконання організаційних обовязків су-шефа та шефа;
–ідеальне знання та техніка базових навичок кухаря (обробляння та зберігання продуктів; приготування їжі; сервірування страв);
–особисті якості: вміння працювати в команді, відповідальність, акуратність, пунктуальність, швидкість та здібність.
Додаткові інтереси:
активна участь в кулінарних конкурсах серед молодих та професійних шеф-кухарів і кухарів; професійний інтерес та відвідування майстер-класів з приготування класичних та сучасних технологій страв.
Учасник міжнародного конгресу шеф-кухарів «Fontegro». Призер кулінарного конкурсу « Без кителей но в фартуках» ( ІІ місце) серед ста молодих професіоналів-кухарів України.

Схожі кандидати

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-кухар, су-шеф
Київ, Житомир

Шеф-повар, су-шеф
Київ

Су-шеф, шеф-повар
Київ

Повар, су-шеф, зав. производством
35000 грн, Київ

Шеф-повар, сушеф
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: