Резюме від 11 червня 2023 PRO

Евгений

Повар, 70 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Demi Chef de Partie

з 09.2020 по 02.2021 (5 місяців)
Europa-Park, Hotel Colosseo 4*, Rust (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар

з 11.2018 по 03.2020 (1 рік 4 місяці)
AS "Lido", Riga (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар, Пицайолло

з 01.2018 по 11.2018 (10 місяців)
Кафе "ЛайкПицца", Кременчуг (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление пицц, горячих и холодных блюд. Соблюдение технологии приготовления и санитарно-гигиенических норм.

Оператор линии по производству кондитерских изделий

з 05.2017 по 12.2017 (7 місяців)
ВКФ"Суворов", Кременчуг (Харчова промисловість)

Работа на различных линиях, отсадка, резка, раскатка, глазировка, упаковка.

Повар, Пицайолло

з 07.2016 по 05.2017 (10 місяців)
Кафе "ЛайкПицца", Кременчуг (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление горячих, холодных блюд, пиццы. Подготовка рабочего места, заготовок, п/ф.

Повар универсал

з 11.2015 по 05.2016 (6 місяців)
Кафе "Компания", Кременчуг (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар мясного цеха

з 05.2015 по 11.2015 (6 місяців)
КрРП кафе "Парус", Кременчуг (Готельно-ресторанний бізнес)

Разделка мяса, рыбы, заготовка полуфабрикатов, приготовление мясных блюд, работа на мангале.

Освіта

Полтавский Кооперативный техникум

Производство пищевой продукции, Полтава
Незакінчена вища, з 2014 по 2016 (1 рік 9 місяців)

ПТНЗ 26

Повар. Кондитер, Кременчук
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

Кулинария Работа в команде Контроль за качеством блюд

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Знание мер, умение точно определять нужное количество жидкости, сыпучих, специй, температурных режимов.
Умение разбираться в качестве и свежести продуктов.
Знание санитарно-гигиенических норм.
Умение самостоятельно принимать решения, нести ответственность.
О себе :
Коммуникабельность, ответственность, целеустремлённость, быстрая обучаемость, умение работать в команде.

Схожі кандидати

Повар-универсал
80000 грн, Інші країни

Кухар
60000 грн, Інші країни

Су-шеф, повар
Інші країни

Кухар
Інші країни

Бренд-шеф, кухар
Інші країни, Дистанційно

Повар
Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: