Резюме від 22 липня 2023

Тарас

Шеф-кухар (оновлення меню, робота з техкартами, проведення майстер-класів)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Луцьк, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар , Бренд-шеф

з 05.2021 по нині (3 роки)
Shumgroup, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар ресторан «Промінь» запуск закладу з нуля. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Шеф-кухар кав’ярня « Code»
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Шеф-кухар кафе української кухні «Зашкварка»
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Шеф-повар

з 07.2020 по 06.2021 (11 місяців)
Реставрація Андерсен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення основного меню,сезоне меню, проведень Майстер класів,гастро-вечора, створення та контроль калькуляційних карт. Організація робочого процесу. Аналіз та ведення закупівлі товару. Організації кейтерінгу, весілль , бенкетів. Навчання персоналу. Забезпечення якості страв. Інвентаризація харчових продуктів та обладнання.

Шеф-повар

з 04.2020 по 07.2020 (3 місяці)
Cabinet, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого процесу, су шеф

з 01.2018 по 02.2020 (2 роки 1 місяць)
Fiorentina Restaurant, Краків (ресторан преміум класу)

Приготування основних гарячих страв. Приготування стейків в піч-гриль JOSPER. Кінцеве оформлення і видача страв.

Кухар універсал

з 02.2017 по 12.2017 (10 місяців)
Hotel Unitral ****, Кошалін (Польща) (Готель 4 зірок преміум рівня)

Приготування гарячих то холодних страв, приготування сніданків,фуршетів,корпоративні. Розроблення м’яса, риби, морепродуктів.

Кухар холодного процесу

з 04.2016 по 01.2017 (9 місяців)
Тартуфо, Львів (Італійська кухня(піцерія))

Приготування холодних закусок

Помічник кухаря

з 10.2014 по 01.2016 (1 рік 3 місяці)
Фелічіта, Львів (Італійський ресторан(піцерія))

Приготування холодних закусок,десертів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: