Тарас
Шеф-кухар (оновлення меню, робота з техкартами, проведення майстер-класів)
- Зайнятість:
- Неповна зайнятість.
- Вік:
- 31 рік
- Місто проживання:
- Львів
- Готовий працювати:
- Івано-Франківськ, Луцьк, Тернопіль
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5206916
Досвід роботи
Шеф-повар , Бренд-шеф
з 05.2021 по нині
(3 роки)
Shumgroup, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар ресторан «Промінь» запуск закладу з нуля. [
Шеф-кухар кав’ярня « Code»
[
Шеф-кухар кафе української кухні «Зашкварка»
[
Шеф-повар
з 07.2020 по 06.2021
(11 місяців)
Реставрація Андерсен, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення основного меню,сезоне меню, проведень Майстер класів,гастро-вечора, створення та контроль калькуляційних карт. Організація робочого процесу. Аналіз та ведення закупівлі товару. Організації кейтерінгу, весілль , бенкетів. Навчання персоналу. Забезпечення якості страв. Інвентаризація харчових продуктів та обладнання.
Шеф-повар
з 04.2020 по 07.2020
(3 місяці)
Cabinet, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого процесу, су шеф
з 01.2018 по 02.2020
(2 роки 1 місяць)
Fiorentina Restaurant, Краків (ресторан преміум класу)
Приготування основних гарячих страв. Приготування стейків в піч-гриль JOSPER. Кінцеве оформлення і видача страв.
Кухар універсал
з 02.2017 по 12.2017
(10 місяців)
Hotel Unitral ****, Кошалін (Польща) (Готель 4 зірок преміум рівня)
Приготування гарячих то холодних страв, приготування сніданків,фуршетів,корпоративні. Розроблення м’яса, риби, морепродуктів.
Кухар холодного процесу
з 04.2016 по 01.2017
(9 місяців)
Тартуфо, Львів (Італійська кухня(піцерія))
Приготування холодних закусок
Помічник кухаря
з 10.2014 по 01.2016
(1 рік 3 місяці)
Фелічіта, Львів (Італійський ресторан(піцерія))
Приготування холодних закусок,десертів.
Схожі кандидати
Шеф-кухар (оновлення меню, відкриття ресторану)
Івано-Франківськ, Луцьк
,
ще 5 міст
Шеф-кухар (розробка та оновлення меню, аудит закладу)
60000 грн, Івано-Франківськ, Ужгород, Чернівці
Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Івано-Франківськ, Львів
,
ще 4 міста
Шеф-кухар (запуск закладу громадського харчування з нуля, корекція меню)
Івано-Франківськ, Львів
,
ще 6 міст
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Івано-Франківськ, Київ
,
ще 8 міст
Шеф-кухар, сушеф
30000 грн, Івано-Франківськ, Вінниця
,
ще 8 міст