Резюме від 4 квітня 2022 PRO

Іван

Логіст, керівник відділу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по закупівлі б/у вантажівок та причепів

з 03.2019 по нині (5 років 2 місяці)
Strans, Львів (Торгівля вантажівками)

Менеджер по закупівлі б/у вантажівок та причепів
Strans, Львів (Торгівля вантажівками)
Моніторинг цін, замовлення під клієнтів. Уточнення деталей по ТЗ у продавців(англ. і рос мовами), часті відрядження за кордон. Продаж ТЗ за кордон(Україна,СНД,Європа). Повністю доставка ТЗ до України(перевізник, водії(управління водіями 5чоловік). Ведення обліку по ТЗ(продані, де потрібно забрати, собівартості і тд).

Диспетчер

з 03.2017 по 12.2018 (1 рік 9 місяців)
Транс-Макс-Груп, Львів (Транспортні перевезення по Європі)

ведення машин(Тірів) по Європі,контроль часу водіїв, прокладання маршрутів, спілкування із експедиціями, місцями завантажень/розвантажень, сервісами(російською, англійською мовами). Вирішення будь-яких проблем у дорозі, конфліктних ситуацій в робочий та позаробочий час. Контроль документоообігу

Директор

з 06.2012 по 03.2017 (4 роки 9 місяців)
ТзОВ ТД "БЕЛЗ", Львів (Продаж електротоварів)

директор фірми-дистриб’ютора електролампи від Брестського електролампового заводу(Білорусія) на Україну. Контроль за продажами, співпраця із усіма державними структурами, підписання договорів. Прийняття вирішальних рішень.

Диспетчер автомобільного транспорту

з 01.2012 по 12.2013 (1 рік 11 місяців)
Транс-сервіс-1, Львів (Транспортні перевезення по Європі)

повний контроль над власною автоколоною(до 25 вантажних автомобілів(тір,тенти)): документація на авто(зелені карти, цивілки, митні свідоцтва і т.д.), візи, мед довідки, і решта документації, контроль водіїв(годин роботи, оптимальне використання робочого часу), пошук оптимальних маршрутів, відслідковування авто по дж пі ес. Прийняття звітів, обрахунок кілометражу водія. Прийняття вирішальних рішень у надзвичайних ситуаціях(ДТП, хворобах і т.д.). Контроль машин в телефонному режимі,та по GPS, вирішення будь яких проблем під час здійснення перевезення

Менеджер відділ «ВП Транс-Іскра»

з 08.2010 по 12.2011 (1 рік 4 місяці)
ВАТ «Іскра", Львів (Транспортні перевезення по Європі)

управління вантажними автомобілями (вантажівками ТІР,тенти), замовлення запчастин, масла, дизпалива(на завод), виготовлення віз для водіїв, здача карнетів, контроль за дозвільною документацією на автомобілі. Співпраця із страховими компаніями, здача документів на книжки ЄКМТ.

Освіта

Національний університет “Львівська політехніка“

Комп’ютерна інженерія, Львів
Вища, з 2006 по 2010 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Резюме

Кметь Іван Григорович
Адреса:
м. Львів, вул. Золота 22, моб.
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
09.2006-06.2010

Національний університет “Львівська політехніка“
Бакалавр, спеціальність «комп’ютерна інженерія».
Досвід роботи:

З 17.08.2010-29.12.2011р.

ВАТ «Іскра – менеджер відділ «ВП Транс-Іскра». Обовязки: управління вантажними автомобілями (вантажівками ТІР,тенти), замовлення запчастин, масла, дизпалива(на завод), виготовлення віз для водіїв, здача карнетів, контроль за дозвільною документацією на автомобілі. Співпраця із страховими компаніями, здача документів на книжки ЄКМТ.

З 12.01.2012-
05.12.2013
ТзОВ «Транс-сервіс-1» - диспетчер автомобільного транспорту. Обов’язки: повний контроль над власною автоколоною(до 25 вантажних автомобілів(тір,тенти)): документація на авто(зелені карти, цивілки, митні свідоцтва і т.д.), візи, мед довідки, і решта документації, контроль водіїв(годин роботи, оптимальне використання робочого часу), пошук оптимальних маршрутів, відслідковування авто по дж пі ес. Прийняття звітів, обрахунок кілометражу водія. Прийняття вирішальних рішень у надзвичайних ситуаціях(ДТП, хворобах і т.д.). Контроль машин в телефонному режимі,та по GPS, вирішення будь яких проблем під час здійснення перевезення.

З 06.12.2013-
01.03.2017
Директор ТзОВ «ТД «БЕЛЗ». Обов’язки: директор фірми-дистриб’ютора електролампи від Брестського електролампового заводу(Білорусія) на Україну. Контроль за продажами, співпраця із усіма державними структурами, підписання договорів. Прийняття вирішальних рішень.

З 01.03.2017-
14.12.2018
Диспетчер “Транс-Макс». Обовязки: ведення машин(Тірів) по Європі,контроль часу водіїв, прокладання маршрутів, спілкування із експедиціями, місцями завантажень/розвантажень, сервісами(російською, англійською мовами). Вирішення будь-яких проблем у дорозі, конфліктних ситуацій в робочий та позаробочий час. Контроль документоообігу, вчасних оплат.

З 06.03.2019-
До сьогодні
Менеджер по закупівлі б/у вантажівок та причепів у Європі. Моніторинг цін, замовлення під клієнтів. Уточнення деталей по ТЗ у продавців(англ. і рос мовами), часті відрядження за кордон.

Навички:
Впевнений користувач ПК ( Internet, Word, Exel, 1с 8.0)
Наявність прав категорії В(стаж водіння безаварійного водіння з 18років), наявність власного авто(Рено Кенго).

Мови:
Українська – рідна, російська – вільно, англійська (Можливість порозумітись, рівень B1).
Особисті дані:
Рік народження 1989, одружений, маю сина,
відповідальний, комунікабельний, стреcо стійкий, вміння швидко приймати правильні рішення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: