Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Михайло

Керівник ресторану, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 06.2019 по нині (4 роки 11 місяців)
Хінкальня, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи в ресторанній сфері 20 років. Організація робочого процесу. Робота з постачальниками, створення ефективної системи закупівель та контроль по доставці продукції. Аналіз та контроль за технологічними картами. Контроль за нормами списання та псування продукції. Контроль за фінансовими показниками. Нарахування заробітньої плати працівникам. Проведення АВС аналізу та контроль за рентабельністю продукції. Організація роботи по заміні меню. Контроль по дотриманню касової дисципліни. Введення системи мотивації персоналу. Навчання та контроль знань персоналу. Контроль за складськими приміщеннями, проведення інвентаризацій.

Керуючий рестораном

з 04.2018 по 05.2019 (1 рік 1 місяць)
Brown, TM ресторан "Bratello", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід роботи в ресторанній сфері 16 років. Організація робочого процесу. Робота з постачальниками, створення ефективної системи закупівель та контроль по доставці продукції. Аналіз та контроль за технологічними картами. Контроль за нормами списання та псування продукції. Контроль за фінансовими показниками. Нарахування заробітньої плати працівникам. Проведення АВС аналізу та контроль за рентабельністю продукції. Організація роботи по заміні меню. Контроль по дотриманню касової дисципліни. Введення системи мотивації персоналу. Навчання та контроль знань персоналу. Контроль за складськими приміщеннями, проведення інвентаризацій.

Адміністратор

з 06.2017 по 04.2018 (10 місяців)
Brown, TM ресторан "Churrasco Grill&Wine", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи в торговому залі ресторану. Робота з гостями, організація бенкетів. Контроль відповідності стандартів якості та сервісу. Проведення планових інвентаризацій. Контроль за використанням та замовленням витратних матеріалів. Вирішення та усунення конфліктних ситуацій, прийняття рішень по уникненню їх в подальшому. Перевірка гостьових чеків та контроль за середнім чеком. Контроль за чистотою в залі, організація санітарних днів.

Адміністратор, старший- офіціан, офіціант.

з 07.2005 по 06.2017 (11 років 11 місяців)
ресторан-музей "Сім поросят", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Лісотехнічний Інститут

Інженерія, Львів
Вища, з 2021 по 2023 (2 роки)

Львівський Університет Бізнесу та Права

Економічний факультет. Облік та оподаткування, Львів
Вища, з 2013 по 2018 (5 років)

Львівське професійне училище ресторанного сервісу та туризму

Офіціант-бармен, Львів
Середня спеціальна, з 2002 по 2005 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Водій з власним авто Досвід по підбору обладнання та посуду для ресторану

Додаткова інформація

Власне авто

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: