Резюме від 13 жовтня 2020

Лоці

Шеф-повар, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 04.2011 по нині (13 років 2 місяці)
Мережа city-cafe (Барбареско, Паста Фреска, Ле Рок, Пяцца), Тернопіль (сфера обслуговування)

1. Впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
2. Вміння розбиратися в якості та свіжості м'яса, риби, овочів і фруктів;
3. Знання способів скорочення втрат і збереження поживної цінності продуктів при їх тепловій обробці;
4. Навички приготування страв української, європейської, венгерської, старо-чеської кухні;
5. Знання правил санепіднагляду;
6. Вміння швидко і точно визначати потрібну кількість рідини, сипучих продуктів, спецій;
7. Приймав участь у процесі приготування страв при великій завантаженості ресторану, що дозволяло скорочувати час подачі страв на 10-15%.
8. Розробив декілька нових рецепти, які пройшли узгодження і були внесені до меню.
9. Організація виробництва і його розвиток;
10. Повний, виробничий контроль
11. Розробка, складання меню, контроль якості, вейзаж страв;
12. Систематизація закупівель
13. Ведення документації, повна звітність
14. Постійне вивчення тенденцій світової кухні;
15. Розробка плану виробництва, формування всього виробництва харчування не залежно від його напряму (облік, розрахунки, витрати, кількісні, технологічні та калькуляційні процеси відповідні встановленими нормативами виробництва і т.д.)
16. Модернізація виробництва, аналіз і оцінка його рентабельності. знання п. / к.

Шеф-повар

з 07.2006 по 03.2011 (4 роки 8 місяців)
Ресторан "Тропік", Тернопіль (сфера обслуговування)

- розробка графіку роботи кухні;
- навчання поварів в приготуванні страв з меню;
- контроль і аналіз списань продукції;
- контроль за якістю зберігання продуктів та н/ф, термін придатності та ротації.

Шеф-повар

з 01.2003 по 06.2006 (3 роки 5 місяців)
Ресторан "Панорама", Тернопіль (сфера обслуговування)

1. Уміння розподіляти і координувати роботу обслуговуючого персоналу;
2. Самостійне приготування фірмових страв закладу;
3. Уміння самостійно приймати рішення, нести відповідальність;
4. Організовував стабільну роботу виробництва. Підберав і навчав персонал. Налагоджував роботу з постачальниками. Складав професійне меню і тех.карти.

Бренд-шеф

з 01.2002 по 12.2002 (11 місяців)
РЦ "Подоляни", Тернопіль (сфера обслуговування)

-Розробка меню, складання технологічних і калькуляційних карт; -Облік і калькуляція страв;
-Контроль якості приготованих страв;
-Особисте приготування страв;
-Складання замовлень на продукцію;
-Проведення інвентаризації залишків продукції;
-Розробка і запровадження нових страв, сезонних новинок.

Освіта

Кулінарне училище Чехії в Празі ім. Зденька Полрайха

Кухар, Прага
Середня спеціальна, з 1994 по 1997 (2 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Чеська — вільно
  • Словацька — просунутий

Додаткова інформація

1. Учасник проекту "13 шефів".
2. Учасник "Піца Фест" у Чехії.

Схожі кандидати

Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Тернопіль, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-кухар
Тернопіль, Вінниця , ще 7 міст

Шеф-кухар, керуючий рестораном
Тернопіль, Житомир , ще 8 міст

Шеф-кухар
35000 грн, Тернопіль, Ужгород , ще 7 міст

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Тернопіль, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-кухар (тільки оновлення меню та відкриття ресторану)
Тернопіль, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: