Резюме від 6 березня 2024 PRO

Станіслав

Шеф-кухар, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф кухар

з 02.2023 по нині (1 рік 3 місяці)
Lafamiglia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 01.2023 по 02.2023 (1 місяць)
МХП, ПрАТ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Стандартні обов'язки су шефа індустріальної кухні

Бренд Шеф

з 04.2021 по 10.2022 (1 рік 6 місяців)
ФМ Груп, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 10.2020 по 04.2021 (6 місяців)
Жовте море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виконання стандартних обов'язків шеф кухаря

Технолог

з 10.2020 по 01.2021 (3 місяці)
МХП, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектна робота, для Glovo
(dark kitchen )розробка і впровадження технології виробництва
ТЕХ МЕХкухні ,адаптація страв під споживача

Шеф-кухар

з 05.2020 по 09.2020 (4 місяці)
Bright Kitchen, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення і розрахунок меню , страв healthy food з урахуваннями глікемічного індексу і навантаження , БЖВ,

Шеф кухар

з 07.2019 по 12.2019 (5 місяців)
Poke Bowl, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення
Оптимізував роботу харчового блоку
Знизив кост до 21%
Виключили і знизили втрати ,частини сировини при переробці на пф

Шеф кухар

з 10.2018 по 06.2019 (8 місяців)
Pan Asiat, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартні обов'язки Шеф кухаря
Досягнення:
оптимізував затратні статті виробництва харчового блоку
знизив фуд кост

Суші шеф

з 09.2013 по 02.2014 (5 місяців)
Ресторан Mr. Zuma, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

з 04.2005 по 06.2012 (7 років 2 місяці)
Мураками, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

НУХТ

Внутрішній аудитор з харчової безбеки HACCP, Киев
Незакінчена вища, з 2021 по 2021 (менш ніж 1 рік)

Курс підвищення кваліфікації зі спеціальності Менеджмент КНУХТ, за програмою внутрішніх аудиторів системи безпечності харчових продуктів

КММТ

Киев
Середня спеціальна, з 1998 по 2002 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

майстер клас від Танігучи Акіхіро професвйного шеф-кухаря(NOBU), майстра японської кухні, Нобу Матсухіса

19-20.04.11

Nipponia in Ukraine 2011 Майстер клас від Masayoshi Kazato - директора об'єднаної японської асоціації суші кухарів(AJSA)

20-21.11.11

Школа кулінарних мистецтв Ritz Escoffier in Paris - майстер клас з курсу Кулінарне мистецтво (вступ ,риба і морепродукти)

04-08.03.13

Знання і навички

Навички роботи з системами Poster,Profit

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

- відкриття підприємств громадського харчування "з нуля";
- проектування харчоблоку для підприємств громадського харчування;
- аналіз та раціональність розрахункових проектів;
- розробка меню згідно з заданим концептом;
- Проведення дегустацій;
- Складання калькуляції та тех.карт;
- підбір обладнання і необхідного інвентарних знарядь
- підбір та навчання персоналу із застосуванням взаємозамінності,
розстановка процесу;
- Складання та контроль графіків виходів на роботу;

Схожі кандидати

Шеф-повар
Київ

Повар, су-шеф, зав. производством
35000 грн, Київ

Шеф-кухар (запуск з нуля, розробка меню, ребрендинг)
Івано-Франківськ, Львів , ще 4 міста

Шеф-кухар
Львів, Тернопіль , ще 5 міст

Су-шеф
25000 грн, Київ, Дистанційно

Су-шеф
28000 грн, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: