Резюме від 13 квітня 2023 PRO

Йосип

Начальник цеху

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач складом

з 08.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
Підприємство "Флагман" у формі ТОВ, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Відкриття складу з нуля, налагодження всього що треба для нормальної роботи складу, обліку, підбір персоналу і т.д.
Підбір фірм і підписання з ними договорів для майбутньої перспективної роботи складу.
Збільшення обороту по руху і обороту складу на100% за пів року роботи складу.
Ми заажди готові відправити продукцію і обслужити клієнта так щоб він був задоволений.
Моніторинг залишків на складі і замовлення товару у менеджера з закупівель наперед так щоб на складі завжди був весь асортимент продукції.
Ведення складського обліку, забезпечення зберігання та збереження ТМЦ та достовірності їх обліку.
Проведення інвентеризацій кожного місяця, робота в 1С програмі (версія 8.3).
Введення системи "подвійного контролю" для виключення помилок і пересортів при комплектації і відгрузках продукції.
Взаємодія з відділами продажу, логістикою і бухгалтерією.
Контроль та внутрішнє переміщення ТМЦ між складами ( основний склад, склад філіалу і магазин)..
Організація проведення вантажувально-розвантажувальних робіт (ВРР) працівниками складу, а також їх навчання ВРР і охороні праіі.
Організація, планування, розподіл, оптимізація та контроль усіх етапів складської логістики, складського обліку та безпеки ТМЦ .
Планування витрат і окупності складу.

Роботи

з 01.2022 по 08.2022 (7 місяців)
Регіональний центр зайнятості, Львів (Адмін)

Пошуки роботи

Завідувач складом

з 07.2013 по 12.2021 (8 років 5 місяців)
тзОВ "Галфрост", Жовква (Харчова промисловість)

- Ведення складського обліку, забезпечення зберігання та збереження товарно-матеріальних цінностей та достовірності їх обліку.
- Моніторинг залишків на складі (складах у Жовкві та Львові) та забезпечення виробництва сировиною, пакувальним матеріалом згідно виробничих потреб.
- Взаємодія з відділами продажу, логістикою і бухгалтерією.
- Контроль та внутрішнє ( і зовнішнє) переміщення товарно-матеріальних цінностей між складами та виробництвом.
- Контроль комплектування замовлення і відвантаження клієнту.
- Проведення інвентаризації, робота в 1С програмі ( версія 8,2 та 8,3 , а також 1С УТП ), програма Агротрейсер інтегрована з 1С (подібна до WMS).
- Безпосередня участь в проходженні міжнародних аудитів підприємства.
- Аналіз ефективності та продуктивності роботи.
- Планування та забезпечення безперебійності роботи згідно завдань.
- Вдосконалення та оптимізація процесу складання,внутрішніх переміщень.
- Управління складом (складами) як об'єктом, дотримання принципів FIFO.
- складання бюджету складу.
- сертифікат безпечності харчових продуктів по системі FCCS 22000, HACCP , ISO. Ефективне та раціональне використання складських площ.
- Склад та виробництво сертифіковано багатьма різними міжнародними організаціями по якості.
- Організовувати проведення вантажно-розвантажувальних робіт комірниками та вантажниками на складі, навчання комірників та забезпечення їх планом роботи.

Наявність успішного практичного керівного досвіду роботи в харчовій та переробній галузі , специфіка зберігання в заморозці і у сублімаційних складах. Знання вимог санітарних і безпечних правил, і принципів FCCS, HACCP , ISO.

Майстер, старший майстер

з 07.2008 по 06.2013 (4 роки 11 місяців)
ТзОВ. "Галфрост", Жовква (Харчова промисловість)

- Забезпечення випуску продукції згідно чинних вимог щодо якості та безпеки продукту, відповідно до замовлень та планів продажу.
- Організація і контроль технологічного процесу.
- Контроль технологічно-правильної експлуатації устаткування, координацію роботи майстрів і цехових служб.
- Розробка і вдосконалення технологічних процесів, режимів виробництва, підвищення продуктивності праці і зниження витрат виробництва.
- Оперативне управління виробничими процесами і персоналом.
- Ведення обліку трудового часу.
- Робота з рекламаціями.
- Проведення заходів з попередження браку і підвищення якості продукції.
- Складання звітів.
Збільшення продуктивності і ефективності виробництва.
Знання вимог санітарних правил виробництва, принципів ХАССП, ISO, FSSC..

Технолог, начальник цеху

з 09.2007 по 07.2008 (10 місяців)
ТзОВ "Компанія "Данило Галицький",, Львів (Харчова промисловість)

1. Організація роботи цеху.
2. Робота з вдосконаленням в-ва, його технології, механізація і автоматизація виробничих процесів.
3. Контроль і підвищення якості готової продукції, збільшення продуктивності виробництва, попередження браку.
4. Формування звітності.
5. Участь в плануванні роботи цеху, використання по максимуму виробничих потужностей, а також ефективну експлуатацію обладнання з врахуванням його технічних можливостей.
6. Забезпечення виконання планових завдань по кількісних і якісних показниках щодо продукції.
7. Контроль прийому товарно-матеріальних цінностей.
8. Моніторинг виконання виробничих завдань і аналіз результатів роботи цеху.
9. Ведення табелю робочого часу.
10. Контроль отриманих результатів.
11. Забезпечення безпечних умов праці для працівників цеху

Технолог м`ясопереробного консервного виробництва

з 12.2003 по 09.2007 (3 роки 9 місяців)
ТзОВ "Гал-Євро-Контакт", Львів (Харчова промисловість)

1. Організація та координація роботи працівників лінії на протязі зміни, контроль за виконанням функціональних обов'язків підлеглих працівників.
2. Використання по максимуму виробничих потужностей, а також ефективну експлуатацію обладнання з врахуванням його технічних можливостей.
3. Формування звітності.
4. Контроль прийому товарно-матеріальних цінностей.
5. Забезпечення виконання планових виробничих завдань по кількісних і якісних показниках щодо продукції.
6. Забезпечення випуску продукції згідно чинних вимог щодо якості та безпеки продукту.
7. Контроль отриманих результатів.
8. Забезпечення безпечних умов праці для працівників цеху.
9. Ведення табелю робочого часу.
10. Дотримання технологічних процесів виготовлення продукції, згідно рецептур та технологічних інструкцій.

Освіта

Львівська політехніка

Бродильне виробництво та виноробство, Львів
Вища, з 1993 по 1998 (5 років 2 місяці)

Хороша теоретична і практична база щодо харчових напрямків виробництва,
•Диплом бакалавра з професійного напрямку - “Харчова технологія та інженерія”. ДУ“Львівська політехніка”, факультет «Теорія органічної речовини» (ФТОР), 1993-1997 рр.
•Диплом спеціаліста - за спеціальністю “Технологія бродильних виробництв і виноробства”, спеціальність - інженер-технолог бродильного виробництва та виноробства. ДУ “Львівська політехніка”, факультет - «Теорія органічної речовини» (ФТОР), 1997-1998 рр.рооо

Додаткова освіта та сертифікати

трейнінг у компанії Данон ( Москва, Росія)

2010 рік, 3 дні

Інститут Підприємництва та Перспективних Технологій, курси бухгалтерського обліку.

2000 рік, навчання - 3 місяці.

Знання і навички

Користувач ПК Email Робота з оргтехнікою Управлінські навички Знання офісних програм 1С УТП WMS - Навики управління трудовими ресурсами. - Навики управління трудовими ресурсами (17 років досвіду) - Навики управління трудовими ресурсами

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Наявність успішного практичного керівного досвіду роботи в харчовій та переробній галузі, специфіка зберігання в заморозці.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: