Резюме від 12 вересня 2019

Андрій

Інженер-конструктор, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Жовква, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Access Ansys AutoCAD CATIA MS Excel Autodesk Inventor Mathcad MATLAB MS PowerPoint MS Word Adobe Photoshop Simulink SolidWorks T-FLEX CAD КОМПАС Користувач ПК Спеціаліст з проектування та дослідження підвіски автомобілів

Додаткова інформація

Досвід роботи
З 12.2018 по теперішній час - Інженер-конструктор ТзОВ «Броньовик». Проектування промислових виробів (двері, шафи та т.і.). Параметричне 3-D моделювання, розрахунки на міцність, підготовка DXF-файлів для станків, розкрій металу з мінімальним відходом. Підготовка специфікацій виробів в 1C-бухгалтерія. Робота на станках з ЧПУ (листогиб, плазмова порізка, лазерна порізка, координатно-пробивний станок)
з 05.2015 по 12.2018 – Інженер-конструктор ТзОВ «Інтерфарб-Україна». Проектування промислового обладнання для порошкового фарбування. Параметричне 3-D моделювання, розрахунки на міцність, підготовка DXF-файлів для станків, розкрій металу з мінімальним відходом. Робота на станках з ЧПУ (листогиб, плазмова порізка, лазерна порізка, координатно-пробивний станок)
з 09.1996 по 02.2015 (18 років 5 місяців)
ХНАДУ, (образование, наука)
Зам. зав. кафедры автомобилей, доцент
Викладав наступні дисципліни: Автомобілі, Прикладна теорія коливань, Основи САПР, Теорія автомобіля, Сучасні тенденції розвитку конструкцій автомобілів. Організація навчально-методичної роботи, акредитація існуючих та нових спеціальностей, розробка навчальних планів підготовки, наукова діяльність.
Ведучий фахівець Лабораторії експертизи транспортних засобів. Відповідальний виконавець держбюджетних науково-дослідних робіт «Розробка теорії керування екологічно чистим транспортним засобом», «Розроблення та дослідження екологічно чистого автомобіля з гібридною силовою установкою», «Теоретичні основи проектування інтелектуальної підвіски автобусів та вантажних транспортних засобів».
2013 р. – співавтор роботи «Теорія та практика створення, досягнення та рекорди спортивних автомобілів марки «ХАДІ»», яку було висунуто від колективу ХНАДУ на здобуття державної премії України в області науки та техніки.
2009 р. – приймав участь у розробці автомобіля ХАДІ-34, який у 2010 році на трасі м. Лаузіц (Німеччина) встановив рекорд України, продемонструвавши можливість проїхати 575 км на одному літрі пального.
2012 р. – провів модернізацію передньої та задньої підвіски ралійного автомобіля «Lancia Delta Integrale», на якому у 2013 році пілот з м. Кременчук Костянтин Бородавченко здобув 1 місце у чемпіонаті України з автокросу.
2013 р. – провів модернізацію передньої та задньої підвіски ралійного автомобіля «ВАЗ-2108», виступаючи на якому у 2014 році Костянтин Бородавченко здобув 1 місце у чемпіонаті України з автокросу.
2014 р. – організація та проведення семінарів тренінгів «Сучансні тенденції розвитку конструкцій автомобілів» та «Газобалонне обладнання автомобілів. Особливості встановлення та налаштування» на замовлення компанії «Лада Люкс»
1995-1996 р.р. – інженер-конструктор, ЦАРЗ № 126, м. Харків. Модернізація військової автомобільної техніки, розробка агрегатів та систем автобуса 5256 «Харків’янин», розробка тягача-лісовоза на базі МТ-ЛБ.
1996-2002 р.р. – інженер-конструктор НПП «Агрегат». Розробка та впровадження апаратів автомобільних агрегатів та систем. Розробка та супроводження конструкторської документації, участь у виготовленні дослідних зразків, дослідження та вдосконалення конструкцій. Розроблено та впроваджено у серійне виробництво регулятор рівня підлоги пневматичної підвіски транспортних засобів, кран ручного управління рівнем підлоги.
1999-2002 р.р. – спеціаліст факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів Харківського національного автомобільно-дорожнього університету. Організація курсів підвищення кваліфікації, розробка рекламних буклетів факультету, розробка бази даних, розробка сайту факультету.
Освіта
Кандидат технічних наук, доцент (спеціальність «Автомобілі та трактори», тема дисертації: «Вдосконалення процесу керування пневматичною підвіскою автотранспортних засобів», 2003 р.)
1991-1996 р.р. – Харківський національний автомобільно-дорожній університет, спеціальність «Автомобілі та автомобільне господарство», випускаюча кафедра автомобілів. Тема дипломного проекту: «Автобус 5-го класу. Розробка системи управління коробкою передач». Диплом з відзнакою.
1987 - 1991 р.р. – Куп’янський автотранспортний технікум, спеціальність «Технічне обслуговування та ремонт автомобілів». Диплом з відзнакою.

Додаткова освіта
2012 р. – Курси з використання Autodesk Inventor.
2009 р. – Тренінг «Підготовка проектів міжнародного співробітництва університетів та пошук фінансування для вузівських міжнародних проектів і програм»
2004 р. – Курси з теорії автоматичного управління з використанням Matlab.
1993-1995 р.р. – Курси розмовної англійської мови.

Професійні та інші навички
•Навички роботи з комп’ютером
Досвідчений користувач ПК (Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Microsoft Access, SolidWorks, Inventor, Mechanical desktop, AutoCAD, Компас, T-Flex, Ansys, Catia, Matlab, Simulink, Photoshop, MathCAD та ін.)
•Спеціаліст з проектування та дослідження підвіски автомобілів (9 років досвіду)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: