Резюме від 22 квітня 2023 PRO

Олег

Менеджер, керуючий рестораном, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуючий рестораном

з 07.2022 по 11.2022 (4 місяці)
Ресторан Фамілія, Свалява (Готельно-ресторанний бізнес)

Брав участь у розробці меню кухні/бару, затверджував чи скорочував позиції, регулював ціни на них, з урахуванням фудкосту та відсотку продажів.
Запровадив стандарти щодо обслуговування з подальшим навчанням персоналу, що дозволило грамотніше розподілити обов'язки між працівниками з точки зору їх досвіду.
Слідкував за порядком договорів поставки, договорів про прийом на роботу, ліцензії та грошового обороту діючих ФОПів (разом з бухгалтерією).
Контролював роботу менеджерів залу, бару з якості продукції, обслуговування в ресторані, навчання стажистів та веденню касової дисципліни.
Здійснював оплати постачання товарів, господарських потреб та необхідного обладнання для залу та бара. Нараховував та виплачував зарплати співробітникам.
Знаходив кандидатів та проводив співбесіди на посади менеджера, офіціанта, бармена, кухаря, мийниці/прибиральниці.
Створив універсальні бланки з контролю чистоти, онлайн таблиці графіку роботи, навчального меню, інвентаризації обладнання та посуду, що значно підвищило мотивацію та виконання обов'язків на кожній посаді.
Проводив щотижневий збір персоналу (та менеджерів окремо), з обговоренням актуальних питань та удосконаленням безперебійної роботи ресторану.

Менеджер ресторана/старший официант зала/SMM-менеджер

з 12.2020 по 02.2022 (1 рік 2 місяці)
Ресторан Parma, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Контролировал рабочие процессы зала, кухни, бара, чистоту, закупку хоз. товаров и продукцию в ресторан. Контролировал соблюдение кассовой и бухгалтерской дисциплины ресторана (заполнял книгу КУРО, работал с кассовыми аппаратами).
Вёл аккаунт в Instagram (контент менеджмент), настраивал таргет, коммуницировал в соц. сетях с гостями.

Менеджер ресторана

з 04.2018 по 04.2019 (1 рік)
Ресторан Jord, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Контролировал исполнения стандартов чистоты и обслуживания. Контролировал качество и тайминг блюд и напитков. Регулировал техническое состояния ресторана. Контролировал соблюдение дисциплинарной и кассовой политики ресторана, заказывал и выдавал расходные материалы. Проводил инвентаризацию в зале и на складе, проводил собеседование с кандидатами на должность официанта, бармена, повара. Занимался обучением и стажировкой официантов, проводил ежедневную и еженедельную аттестацию качества знаний меню, чек листов, методов продаж и шагов обслуживания сотрудников. Знакомился и общался с гостями, решал конфликтные ситуации.

Менеджер зала

з 06.2017 по 04.2018 (10 місяців)
Ресторан Мафия, Харків (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контролировал выполнение чек-листов чистоты зала, обслуживание гостей, выдачу напитков и блюд. Проводил table-visit. Распределял и управлял планом продаж на день официантов. Следил за выполнением плана на день/неделю/месяц. Вел информационный стенд, проводил собрания и пятиминутки.

Официант

з 10.2016 по 06.2017 (8 місяців)
Ресторан Мафия/Якитория, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Проводил уборку по чек-листам до открытия и после закрытия ресторана, встречал гостей, принимал заказы с учетом методов продаж, активных позиций и стоп листа, сервировал столы, следил за временем подачи блюд, следил за чистотой стола во время нахождения за ним гостей, рассчитывал гостей, провожал гостей, убирал позицию. Делал инвентаризацию посуды, выполнял план продаж, повышал средний чек

Освіта

ХПИ

Психологія/Админістративний менеджмент, Харків
Вища, з 2014 по 2020 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар «Управління рестораном» Олександра Мусатова

2х-денний

Тренінг-конференція «Эфектний ресторан»

Одноденний

Знання мов

  • Польська — середній
  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: