Резюме від 3 квітня 2024 PRO

Юлія

Директор ресторану, 66 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 04.2023 по 03.2024 (11 місяців)
Розлиwine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Restaurant manager

з 10.2022 по 05.2023 (7 місяців)
Clap restaurant, Dubai, UAE (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча банкетної служби

з 02.2020 по 05.2022 (2 роки 3 місяці)
Equides club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 04.2019 по 02.2020 (10 місяців)
"Corvina", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 01.2018 по 03.2019 (1 рік 2 місяці)
"Vino Grad", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 05.2017 по 01.2018 (8 місяців)
"Прага", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер ресторану

з 09.2015 по 04.2017 (1 рік 7 місяців)
" This is Пивбар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В першу чергу в мої обов'язки входило,
безперервний розвиток себе в середині компанії, навчання і любов до того, чим займаюсь.
А також:
- Зустріч і спілкуання з гостями.
- Проведенння атестаціїї офіціантів, та щоденна iндивiдуальна робота над зауваженнями по роботi.
- Підготування презентацій по сервісу, підсумків роботи команди на щотижневе зібрання.
- Швидке вирішення конфліктних ситуацій та робота з зворотнім зв'язком від гостей.
- Ведення ряду таблиць з товарообігу, інвентаризаїї.
- Заявки по поліграфії, текстилю, посуду та канцелярії.
Активна участь в транстформацiї компанії, відвідування всіх тренінгів по сервісу.

Директор ресторану

з 09.2014 по 08.2015 (11 місяців)
"Батьківська хата", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Запуск ресторану.
- Закупка необхідного інвентаря.
- Робота з постачальниками.
- Введення стандартів обслуговування і навчання персоналу.
- Планування бюджету і товарообігу.
- Проведення щомісячної інвентаризації.
- Складення фонду оплати праці та видача заробітної плати.
- Щомісячна звітнісь, по прибутку і витратам ресторану.
- Контроль списання продукції.

Менеджер ресторану

з 08.2012 по 09.2014 (2 роки 1 місяць)
«Батькiвська хата», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

З 2010 року, я працювала у цій компанії офіціантом.
Проявила тоді себе, як найпродуктивніший працівник і улюбленицею гостей, доказавши це:
- Найвищим середнім чеком, протягом тривалого часу.
- Перевиповненим планом, який ставили офіціантам на місяць.
- Лідером, серед мотиваційних програм для співробітників.
У 2012 році, мені запропонували посаду менеджера.
В мої обов'язки входило:
- Допомагати і направляти персонал, на продуктивну роботу і гстинне відношення.
- Складення графіків роботи.
- Прийом і організація бенкетів.
- Атестації персоналу.
- Інвентаризація матеріальний цінностей закладу.
- Ведення касової дисципліни, щоденний і щомісячний звіт.

Освіта

КНУКіМ

Кіно і ТБ, диктор та ведуча телепрограм, Київ
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Системний сервіс. Сервісна культура. Внутрішній сервіс і стандартизацiя А.Владичинська

2016, 3 мiсяцi

Постійний сервіс. Вимірювання сервісу. Як бути безризиковим для клієнта А. Владичинська

2017, 3 модулi

Формування сервіс-візії і місії компранії, KMBS

2015, 3 місяці

Управління сервісом. Створення системи якісного обслуговування. О. Марусич

2017, 3 модулі

Знання і навички

MS Office iiko

Знання мов

  • Англійська — вільно
  • Польська — вільно
  • Іспанська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: