Юлія
Директор ресторану, 66 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 30 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5948118
Досвід роботи
Директор ресторану
з 04.2023 по 03.2024
(11 місяців)
Розлиwine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Restaurant manager
з 10.2022 по 05.2023
(7 місяців)
Clap restaurant, Dubai, UAE (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуюча банкетної служби
з 02.2020 по 05.2022
(2 роки 3 місяці)
Equides club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
з 04.2019 по 02.2020
(10 місяців)
"Corvina", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
з 01.2018 по 03.2019
(1 рік 2 місяці)
"Vino Grad", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
з 05.2017 по 01.2018
(8 місяців)
"Прага", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер ресторану
з 09.2015 по 04.2017
(1 рік 7 місяців)
" This is Пивбар", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В першу чергу в мої обов'язки входило,
безперервний розвиток себе в середині компанії, навчання і любов до того, чим займаюсь.
А також:
- Зустріч і спілкуання з гостями.
- Проведенння атестаціїї офіціантів, та щоденна iндивiдуальна робота над зауваженнями по роботi.
- Підготування презентацій по сервісу, підсумків роботи команди на щотижневе зібрання.
- Швидке вирішення конфліктних ситуацій та робота з зворотнім зв'язком від гостей.
- Ведення ряду таблиць з товарообігу, інвентаризаїї.
- Заявки по поліграфії, текстилю, посуду та канцелярії.
Активна участь в транстформацiї компанії, відвідування всіх тренінгів по сервісу.
Директор ресторану
з 09.2014 по 08.2015
(11 місяців)
"Батьківська хата", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск ресторану.
- Закупка необхідного інвентаря.
- Робота з постачальниками.
- Введення стандартів обслуговування і навчання персоналу.
- Планування бюджету і товарообігу.
- Проведення щомісячної інвентаризації.
- Складення фонду оплати праці та видача заробітної плати.
- Щомісячна звітнісь, по прибутку і витратам ресторану.
- Контроль списання продукції.
Менеджер ресторану
з 08.2012 по 09.2014
(2 роки 1 місяць)
«Батькiвська хата», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
З 2010 року, я працювала у цій компанії офіціантом.
Проявила тоді себе, як найпродуктивніший працівник і улюбленицею гостей, доказавши це:
- Найвищим середнім чеком, протягом тривалого часу.
- Перевиповненим планом, який ставили офіціантам на місяць.
- Лідером, серед мотиваційних програм для співробітників.
У 2012 році, мені запропонували посаду менеджера.
В мої обов'язки входило:
- Допомагати і направляти персонал, на продуктивну роботу і гстинне відношення.
- Складення графіків роботи.
- Прийом і організація бенкетів.
- Атестації персоналу.
- Інвентаризація матеріальний цінностей закладу.
- Ведення касової дисципліни, щоденний і щомісячний звіт.
Освіта
КНУКіМ
Кіно і ТБ, диктор та ведуча телепрограм, Київ
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 9 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Системний сервіс. Сервісна культура. Внутрішній сервіс і стандартизацiя А.Владичинська
2016, 3 мiсяцi
Постійний сервіс. Вимірювання сервісу. Як бути безризиковим для клієнта А. Владичинська
2017, 3 модулi
Формування сервіс-візії і місії компранії, KMBS
2015, 3 місяці
Управління сервісом. Створення системи якісного обслуговування. О. Марусич
2017, 3 модулі
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — вільно
- Польська — вільно
- Іспанська — середній
Схожі кандидати
Керуючий рестораном
Київ
Керуючий рестораном
35000 грн, Київ
Керуючий рестораном
Київ
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів
,
ще 2 міста
Керуючий рестораном
Київ