Ірина
Директор, администратор, шеф-повар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 53 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/6093811
Досвід роботи
Директор , администратор , шеф-повар
з 10.2010 по нині
(13 років 7 місяців)
Козачек, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
- управління операційною діяльністю і забезпечення стабільного функціонування ресторану,
- підтримка і контроль рівня сервісу, якості кухні відповідно до встановлених санітарних та інших норм та стандартів,
- ведення управлінської звітності,
- контроль документообігу на підприємстві,
- взаємодія з державними контролюючими органами,
- бюджетування, контроль виконання статей бюджету, контроль собівартості,
- контроль технічного стану ресторану,
- укладання та супровід договорів з ресторанами-партнерами, постачальниками і сервісними організаціями,
- управління персоналом (пошук, відбір, адаптація та орієнтація, навчання, утримання персоналу, забезпечення розвитку),
- складання графіків роботи персоналу,
- маркетингова діяльність (просування бренду, проведення промоакцій),
- організація і проведення презентацій, гастровечерь, винних вечорів, корпоративних «івентів» і приватних заходів,
- взаємодія і пряма комунікація з гостями ресторану,
- розробка меню ресторану і участь в розробці коктейльної і винної карт,
- розрахунок собівартості страв (foodcosting),
- опрацювання та впровадження технологічних карт виготовлення страв,
- рішення конфліктних ситуацій.
Основні результати роботи:
- проведення ребредингу,
- ліквідація заборгованості перед постачальниками,
- скорочення і оптимізація статей витрат, мінімізація списання на виробництві,
- підвищення середнього чека на 25% в перший рік роботи,
- зниження «food cost» після аналізу цін та контрольних закупівель,
- залучення нових гостей (дисконтна програма, робота з гостьової базою),
- впровадження проведення приватних заходів,
- збільшення кількості відвідувачів на 37% по завершенню 3го року роботи на посаді.
Освіта
ЕГПИ
Англо-немецкий, Елабуга
Вища, з 1987 по 1992 (5 років)
Кулінарна Академія Ігоря Брагіна (2019) Диплом - Сертифікат міжнародного зразку
Кінолог - заводчик (2011) Диплом - Сертифікат міжнародного зразку
Курс практичної психології, кризової психології , курс сексології
Додаткова освіта та сертифікати
Кулинарная Академия Игоря Брагина Член Ассоціації Шеф кухарів України
2019
Знання і навички
Знання мов
Англійська — вище середнього
Додаткова інформація
Водительское удостовериние категории В ( 27 опыт)
Схожі кандидати
Начальник виробництва, керівник управління, адміністратор, заступник керуючого магазином, логіст
Київ, Васильків, Дистанційно
Адміністративний директор, керуюча, заступник директора
45000 грн, Київ
Административный директор, управляющий отелем, руководитель АХО
Київ
Директор, заступник директора, начальник відділу, регіональний керівник
Київ
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Київ