Резюме від 9 квітня 2024 PRO

Олексій

Шеф-кухар, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сушист/Су-шеф

з 06.2023 по нині (10 місяців)
Bar.In, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню. Складання калькуляцій. Пошук постачальників. Фуд дизайн. Раціональне управління запасами, мінімізація відходів.

Сушист

з 01.2023 по 06.2023 (5 місяців)
Шелест, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв та розробка нових позицій суші меню.

Шеф повар

з 05.2022 по 10.2022 (5 місяців)
Chin Chin, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за стандартами.
Раціональне управління запасами, мінімізація відходів.
Розробка та оновлення меню. Написання калькуляцій та тк. Ревізія.

Сушист/Су-Шеф/Шеф

з 02.2021 по 04.2022 (1 рік 2 місяці)
Bar.In, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв відповідно до встановлених норм та стандартів. Контроль якості та подачі страв. Робота з постачальниками та продуктом.
Організація роботи команди. Розробка меню. Написання калькуляцій. Інвентаризації.

Сушимэн

з 08.2020 по 02.2021 (6 місяців)
Токи, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв відповідно до встановлених норм та стандартів. Контроль якості та подачі страв.
Оформлення заявок на закупівлю сировини.

Холодный/горячий цех

з 06.2020 по 08.2020 (2 місяці)
Rebroff Ribs House, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Оформлення заявок на закупівлю сировини.
Приготування та оформлення страв.
Інвентаризація.

Повар/Су-Шеф

з 09.2017 по 03.2020 (2 роки 6 місяців)
Трактир, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Парадіз: помічник мʼясника.
Обробка риби та мʼяса.
Трактир: кухар горячего цеха та роздачі.
Приготовування страв згідно тк. Швидка робота. Дотримування чистоти на рабочому місці.

Повар-универсал

з 06.2017 по 08.2017 (2 місяці)
Барбадос, Кирилловка (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оформлення меню.
Написання калькуляцій.
Приготування та видача страв.

Пиццайоло/Раздача

з 09.2015 по 05.2017 (1 рік 8 місяців)
Джобс кафе, Запорожье (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та оформлення страв згідно технологічним карткам.
Швидка видача замовлень.
Заготування заготівок.
Підтримання чистоти робочого місця.
Списання продукції.
Дотримання санітарних умов зберігання сировини.

Освіта

ЗПТКЛ

Повар, Запорожье
Середня спеціальна, з 2007 по 2011 (3 роки 5 місяців)

Додаткова інформація

Опыт работы с европейской, итальянской и азиатской кухней;
Опыт управления командой;
Разработка и обновление меню, составление и устранение ошибок в ТК;
Работа с поставщиками, закупка и контроль качества продуктов;
Знание правил эксплуатации технологического оборудования, технологического процесса приготовления блюд, санитарных норм;
Подбор и обучение персонала;
Готов обучаться и развиваться в компании;
Четкость и быстрота действий на кухне, исполнительность, аккуратность.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: