Резюме від 25 лютого 2024 PRO

Марія

Завідувач промислового виробництва, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
66 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник керуючої

з 03.2023 по 08.2023 (5 місяців)
ОМ НОМНОМ, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління персоналом,підбір кадрів,укладання договорів,взаємодія з контролюючими органами,та державними органами,з документами НАССР,інвентарізація,звіти.Досягнення нової програми рестаранного бізнесу.

Завідувач промислового виробництва

з 03.2018 по 03.2021 (3 роки)
ТОВ "Контракт Продрезерв 5", Дніпро (IT)

Організація роботи цеху та розробка асортименту продукції,що виготовляється.Складання калькуляцій та контроль нормативних закладок продукту. Ведення журналів бракіраж готової та сирої продукції. Робота з документацією НАССР. Робота по технологічних картах
Організація,контроль та супровід технологічного процесу приготування страв та напівфабрикатів.Впровадження та навчання персоналу новим технологіям виробництва.Контроль якості зберігання серії напівфабрикатів та готового продукту.Розробка сезонного меню.Контроль дотримання правил і норм охорони праці,техніки безпеки,санітарних вимог та правил особистої гігієни.Контролює технічний стан кухонного обладнання.Ведення обліку та звітності документації. Інвентарізація,залишки товару,замовлення продукції,робота з постачальниками,підбір кадрів.

Діловод

з 03.2016 по 03.2018 (2 роки)
КЗО Дніпровської міської ради, Дніпро (Освіта, наука)

Діловод виконує зразкове ведення номенклатурних справ.Керується розпорядженням і вказівками руководства,виконує роботу по обробці інформації проведення необхідних технічних розрахунків.Приймає і реєстрірує коресподенцію і передає руководству.Вносить необхідні зміни та виправлення до поточної документації.Видає необхідні довідки по зареєстрованих документах .Готує і здає в архів документальні матеріали.Дотримується правил внутрішнього трудового розпорядку особистої гігієни.Інструкцію з охорони життя та здоров"я,правила ТБ та ПБ.Бере участь в організаційно - суспільних заходах колективу.

Керуюча магазином

з 05.2008 по 05.2012 (4 роки)
ООО " Украинский Ритейл", Дніпро (IT)

Керуюча магазином керує діяльністю працівників магазину спрямованих на забезпечення процесу обслуговування покупців.Готує заявки на поставу товарів,контролює ритмічність надходження товарів та їх відповідність поданим заявкам.Маю знання ази бухгалтерії,знаю 1С Word Ekcel
Організація торгового процесу для досягнення максимальних результатів.Інвентарізація,звіти документації, касова дисципліна.Взаємодія з контролюючими та державними органами.Робота з постачальниками.

Директор фірми

з 06.1994 по 10.1997 (3 роки 4 місяці)
ЧП " Марічка", Дніпро (IT)

Управління персоналом,підбір кадрів.Укладання договорів.Робота з постачальниками.Зниження витрат фірми.Взаємодія з контролюючими та державними органами.ведення всієї документації.Оцінка ефективності роботи та впровадження заходів щодо покращення результатів фірми.

Освіта

Тячівський професійний ліцей

Кухар 6 розряд, Тячів
Середня спеціальна, з 2012 по 2012 (6 місяців)

свідоцтво про присвоєння кваліфікаційного рівня з робітничих професій

автотранспортний технікум

Експлуатація автомобільного транспорту, Дніпро
Середня спеціальна, з 1988 по 1992 (4 роки)

диплом присвоена кваліфікація техніка - експлуатаційника

УНК обласне управління торгівлі

Продавец гастрономії, Дніпро
Середня спеціальна, з 1988 по 1988 (менш ніж 1 рік)

Знання і навички

MS Excel MS Word

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

1. Маю лідерські якості та вмію приймати рішення
2 Маю досвід керування командою
3 Маю досвід у торгівлі у тому числі продовольчій та не продовольчій групі товарів

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: