• PRO

Соломія

Кондитер, технолог

Розглядає посади:
Кондитер, технолог, Флорист
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
21 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кондитер

з 03.2024 по 06.2025 (1 рік 3 місяці)
Sugar bakery, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення тортів на замовлення, створення різноманітних декорів ( мастика, вафельний, цукровий папір, велюр)
Десерти на вітрину ( чізкейки, макарун, печиво, Шу, трайфли, трубочки, вафлі, бенто, трюфелі)

Кондитер

з 06.2023 по 01.2024 (7 місяців)
Паб, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з кондитерськими виробами( мусові тістечка та торти, класика), хлібами та булочками.
Також вміння працювати з пісочним, дріжджовим, заварним, листовим тістом,заготовки для мусових тістечок, кришечок на макарон, ганашів, кремів та різних начинок.
Оформлення тортів із різноманітними начинками та декорами.
Оформлення тістечок на Кенді бари.
Оздоблення десертів на вітрину та корпоративи.
Вміння проводити інвентаризації та слідкувати за термінами продукції.

Кондитер

з 06.2022 по 12.2022 (6 місяців)
Кундрат, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування борошняних кондитерських виробів по уніфікованих рецептурах, а саме :

Мусових тортів, порційних десертів, робота з бісквітним, заварним, листовим, пісочним та дріжджовими тістами.

Зборка, вирівнювання тортів, та мусових десертів із поєднанням різноманітних смаків.

Вміння виконувати повний цикл приготування круасанів, від замісу тіста, до начинювання, вже безпосередньо готового виробу.

Робота з краскопультом та аерографом.

Створення та розпис новорічних пряників.

Кондитер

з 02.2022 по 04.2022 (2 місяці)
Mitte, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота із замороженими листовими заготовками.
Виготовлення горішків, ягідних тартів, к'юлі,курдів, та начинок для тартів;
Випічка круасанів, та їх декорування;
Виготовлення сінабонів та різні види чізкейків.

Старший кондитер

з 06.2021 по 03.2022 (9 місяців)
ФОП Храмов, Львів (Виготовлення продуктів здорового харчування, драже, шоколадних виробів та інше.)

Приготування драже по рецептурі, виготовлення шоколадок, та кероладак.
Робота по технологічних рецептурах.

Освіта

Лдкхпп нухт

Львів
Середня, з 2018 по 2022 (4 роки)

Виготовлення хлібобулочних, макаронних, кондитерських, борошняних виробів та харчоконцентратів.

Знання і навички

  • Відповідальність
  • Комунікабельність
  • Доброзичливість
  • Здатність до навчання
  • Акуратність
  • Неконфліктність
  • Випікання
  • Креативність
  • Бажання вчитися і розвиватися
  • Адаптивність
  • Творчий підхід
  • Виготовлення кондитерських виробів
  • Робота в команді
  • Оформлення вітрини
  • Контроль якості продукції
  • Дисциплінованість
  • Чесність

Додаткова інформація

Проходження курсу "Кенді бар"

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: