Резюме від 12 січня 2022 PRO

Олег

Директор, керуючий, керівник структурного підрозділу, супервайзер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Приватний Підприємець

з 12.2018 по нині (5 років 5 місяців)
Приватний Підприємець, Львов (Оренда, Шоубізнес)

Здача торгових площ в оренду, павільйони на ринку Привокзальний”.
Організація концертів – звук, світло, організація роботи кас, сканування, співпраця з букерами, артистами, концертними площадками, операторами, охороною, кейтерінгом.

Директор

з 03.2010 по 12.2018 (8 років 9 місяців)
ТзОВ “Галицька Торгова Компанія”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював у ТзОВ "Галицька Торгова Компанія" яка займається оптовою та роздрібною торгівлею: канцтоварів, ділова продукція, сувенірна, шкільна група товарів. В мої обов'язки входило: формування бюджету, пошук постачальників, підбір, контроль та навчання кадрів, аналіз звітів поданих супервайзерами, коригування складених маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними, нарахування заробітної плати працівникам, розрахунок з постачальниками (робота з клієнт банком), пошук приміщень під склад та офіс, контроль та організація роботи складського и офісного персоналу.

Керівник відділу продажів

з 05.2008 по 03.2010 (1 рік 10 місяців)
ТзОВ “Писар”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював у ТзОВ "Писар" від ВАТ "Бібльос" яке займається оптовою та роздрібною торгівлею: канцтоварів, ділова продукція, сувенірна, тароупаковка, шкільна група товарів. Перебував на посаді Керівника відділу продаж по Львову та області. В мої обов'язки входило: пошук постачальників, підбір, контроль та навчання кадрів, звіти по продажам торгових представників,складання та коригування маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними, аналіз ринку та формування замовлень на виробництво, розрахунок заробітної плати працівникам та подання фінансових звітів.

Супервайзер

з 12.2007 по 05.2008 (5 місяців)
ТзОВ „Оріон”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював у ТзОВ „Оріон" яке займається оптовою та роздрібною торгівлею: кондитерські вироби, шнекова група товарів, води, бакалія, сипучка. Перебуваю на посаді Супервайзера. В мої обов'язки входило: пошук постачальників, підбір, контроль та навчання кадрів, звітипо продажам торгових представників,складання та коригування маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними, пошук приміщень під склад та офіс.

Супервайзер

з 01.2007 по 12.2007 (11 місяців)
ТзОВ „Вітмарк”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював у ТзОВ „Вітмарк" яке займається оптовою та роздрібною торгівлею, соковою групою товарів: Джафа, ОЗДХ, Соковита. Перебував на посаді Супервайзера. В мої обов'язки входило: підбір, контроль та навчання кадрів, звітипо продажам торгових представників,складання та коригування маршрутів, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними.

Комерційний директор

з 02.2004 по 01.2007 (2 роки 11 місяців)
ТзОВ“ЮНІК”, Львів (Роздрібна торгівля)

Працював у ТзОВ"ЮНІК", яке займається роздрібною торгівлею харчовими продуктами, перебував на посаді Комерційного директора. В мої обов'язки входило: контроль за роботою восьми магазинів та Баром «На ринку», пошук приміщень під склад та офіс, контроль ведення складу та обліку, підбр та навчання працівників, пошук нових постачальників та укладення угод з ними, логістика.

Супервайзер

з 01.2002 по 02.2004 (2 роки 1 місяць)
ТзОВ „Торгівельний дім” Ласуня ”, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Працював у ТзОВ „Торгівельний дім" Ласуня " яке займається оптовою та роздрібною торгівлею: кисломолочної продукції, соковою групою товарів, морозива Nestlle, дитячого харчування. Перебував на посаді Супервайзера, виконував обов'язки регіонального представника. Набув навиків які потрібні для управління великою фірмою та персоналом. В мої обов'язки входило: логістика, ведення складу, підбір, контроль та навчання кадрів, звіти по продажам торгових представників в західному регіоні, складання маршрутних листів для них та звіти по витратам пального, ведення переговорів з vip-клієнтами та укладення угод з ними.

Комерційний директор

з 03.1999 по 01.2002 (2 роки 10 місяців)
ТзОВ“ЮНІК”, Львів (Роздрібна торгівля)

Працював у ТзОВ"ЮНІК", яке займається роздрібною торгівлею харчовими продуктами, перебував на посаді Комерційного директора, також виконував обов'язки: завідувача складом, експедитора, помічника бухгалтера, менеджера з логістики. Завдяки цій роботі я здобув навики і знання потрібні для управління невеликою фірмою, а також знання потрібні для роздрібних та гуртових продаж продуктів харчування. Вивчив умови ринку продовольчих товарів міста Львова, особливо бакалійної групи. Мав змогу познайомитись з великою групою підприємців, які працюють у цій сфері. Є досвід спілкування з органами влади. Мав в підпорядковані шістнадцять чоловік.

Супервайзер

з 01.1998 по 03.1999 (1 рік 2 місяці)
Рекламно-інформаційна агенція “ Етра ”, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював у Рекламно-інформаційній агенції " Етра ", перебував на посаді Супервайзера. Мав в підпорядковані вісім чоловік. Набув комунікативних навиків, навиків спілкування з людьми та управління персоналом.

Освіта

Національний Університет “Львівська політехніка ”

Облік та аудит, Львов
Вища, з 2001 по 2002 (8 місяців)

Диплом

Національний університет “Львівська політехніка ”

Економіка і підприємництво, Львів
Вища, з 1997 по 2001 (3 роки 8 місяців)

Диплом

Знання і навички

MS Office Windows DOS

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — вище середнього
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Я є хорошим спеціалістом, який потрібен кожній компанії. Якщо я чогось не знаю, я швидко вчуся.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: