Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Максим

Шеф-кухар, універсал, піцайоло, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар-універсал: піца, гриль, комплексні

з 05.2018 по 12.2018 (7 місяців)
Піцерія Роксолана, Ясіня, Закарпатська обл (Готельно-ресторанний бізнес)

Організатор походів, гірський гід, інструктор

з 06.2016 по нині (7 років 11 місяців)
True Hiking Club, Карпати (Туризм)

• Повна організація відпочинку: підготовка людей до походу, поселення, організація трансферу, опрацювання маршрутів, закупівля продуктів, приготування їжі.

• Маю досвід роботи в готелях, розумію всі процеси від кочегарки до реклами та прийому гостей.

• Навесні організація рафтингу, а взимку сноуборд турів, тобто дуже багато роботи з людьми.

• Маркетинг, ведення соц. мереж, відео та фото зйомка, монтаж промо відео

Італійська кухня: паста, піца, гриль, супи, салати, комплексні

з 01.2014 по 11.2015 (1 рік 10 місяців)
Dillo's, Minsk (Готельно-ресторанний бізнес)

Самий великий заклад, в якому працював: 150 посадок. Відкрита кухня, гості замовляють страви відразу в кухарів, можуть спостерігати та вносити свої побажання.
Там навчився стресостійкісті та швидкої праці у великій дружній команді:ми були майже єдиним найближчим закладом до льодової арени під час чемпіонату світу з хокею. Був опит обслуговування 100-150 осіб водночас з командою з 7 кухарів, спілкуючись Англійською мовою.

Кухар-універсал: супи, піца, паста, салати та суші

з 04.2013 по 01.2014 (9 місяців)
Піцерія Маргарита, Мінськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Це моя перша професійна кухня, де я отримав базові навички приготування їжі.

Освіта

Мінський Лінгвістичний Університет

Англійської мови, перекладач, Мінськ
Незакінчена вища, з 2010 по 2012 (2 роки)

Знання і навички

Витривалість Грамотна усна та письмова мова Доброзичливість Чесність Дисциплінованість Неконфліктність Уміння слухати Уміння розставляти пріоритети Висока працездатність Продуктивність Самостійність Уважність Активна життєва позиція Харизматичність Ведення документації

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

• Загальний стаж роботи в готелях та ресторанах біля 6 років. Італійська, Європейська, Українська кухні.
• Маю своє бачення, рецептури та технології страв.
• Організовую гірські походи з кулінарною родзинкою. Тобто загалом постійно дружу з кухнею 10 років. Більше наглядної інформації в моєму інстаграмі.
• Маю опит виготовлення в'ялених томатів, бриндзи, лекварів та вина.

• Допоможу:
- підібрати персонал та налаштувати весь робочий процес кухні
- розробити чи покращити меню, керуючись принципом взаємозаміни продуктів в стравах, а також зменшенні їх росходів
- скласти калькуляційні карти, зробити презентації меню(фото та відео для реклами)
- навчити працювати з нуля
- організувати поставку ягід та грибів по сезону. Маю людей, які професійно займаються збором в Карпатах
• Зацікавлен в організації вирощування зелені, салатів, мікрогринів та організації виробніцтва крафтової продукції: сири, соуси, леквари, в'ялене м'ясо, алкогольні напої.

• Дуже люблю чистоту, порядок та організованість. Відкриті та чесні відносини між співробітниками.

• Маю досвід регулярної організації гірських походів вже протягом вісьмі років та інших видів активного відпочинку, таких як рафтинг та сноуборд тури. Тобто постійне спілкування з людьми та вирішування організаційних задач.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Львів, Дніпро , ще 6 міст

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Львів, Вінниця , ще 4 міста

Кухар-універсал, піцайоло, сушист
30000 грн, Львів

Шеф-повар грузинской кухни
Львів, Вінниця , ще 5 міст

Шеф-повар
Львів, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: