Резюме від 10 квітня 2024 PRO

Богдан

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф повар

з 10.2019 по 05.2022 (2 роки 7 місяців)
Crazy town, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління персоналом, розробка меню,управління процесом постачання,забезпечення якості страв,співпраця з іншими командами у ресторані,адміністративні завдання.

Освіта

Львівський державний коледж харчової та переробної промисловості НУХТ

Повар, львів
Середня спеціальна, з 2006 по 2009 (3 роки)

Львівська політехніка

Туристично-готельний бізнес, Львів
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 11 місяців)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Попович Богдан Йосифович
ШЕФ-ПОВАР

ЦІЛЬ
Заміщення вакантної посади на позиції шеф-кухар,
кваліфікований кухар з 17-ти річним досвідом роботи і знанням кухні італійської, Російської, Української, Японія,Польської,Мексиканської,Американської,Скандинавія кухні.


ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
складання та розробка меню
відкриття ресторану з нуля;
пошук і навчання персоналу;
знання польської руської, української мови
якісне навчання персоналу;
робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
розробка калькуляції карт, і складання цін на них.
пошук і навчання персоналу;
управління персоналом кухні;
організація технологічних процесів на кухні;
контроль якості продукції;
робота з постачальниками продукції;
ведення звітної документації.

ОСОБИСТІ ДАНІ
д.р. 17 березня 1987
неодружений
діти: немае

ДОСВІД РОБОТИ

Серпень 2005 -2008 р.
японська кухня
Ресторан "Sushi kappo in" - м. Львів
Посада: повар, старший кухар
Функціональні обов'язки:
складання та затвердження меню ресторану;
розстановка кухарів по технологічних процесах;
складання заявок на закупівлю продуктів;
контроль якості видаваних в зал страв;
навчання персоналу.

Досягнуті результати:
розроблено і введено з нуля меню японської кухні
за рахунок швидкої і якісної роботи кухні вдалося домогтися збільшення на 30% кількості постійних відвідувачів.

12 травня 2009 -19 листопада 2011
японська кухня
Ресторан "Дайкон" - м.Львів Посада: Старший повар, су-шеф Функціональні обов'язки:
приготування страв гарячого цеху;
складання технологічних карт;
закупівляпродуктів
допомога шефу в розробці меню;
і контроль їх якості;
розробка нових страв.
Досягнуті результати:
освоєно меню японської кухні;



29 травня 2011 г- вересня 2011
Сезонная робота
Резиденція "Mar le Mar" АРК Крим cмт.Пещаное Посада: Су-шеф, функціональні обов'язки:
приготування страв
сервіровка блюд.
Досягнуті результати:
вивчення швецькох лінії,знання італійської кухні та европейської,КримськоЇ
2011-2012р.
Ресторан Хутірець м.Львів
посада:су-шеф
функціональні обов'язки:приготування,контроль видачі страв.

Квітень 2012 -.жовтень 2012 р
Сезонна робота
Резиденція "Mar le Mar" АРК Крим cмт.Пещаное
Посада: Су –шеф,Шеф
Тип: шведська лінія, японська, українська, італійська кухні
Функціольні обовязки:Управління персоналом, навчання персоналу, розробка меню, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, зняття залишків, приготування страв

2013-2013р.
Сезонна робота
Ресторан "Lucky Bull" БУКОВЕЛЬ
Посада :повар універсал
Посада: Су –шеф

2013-2013р.
АРК Крим м.Алушта Санаторій "Море"
Сезонна робота
Посада:Су-шеф
Функціольні обовязки:шведська лінія,управління персоналом, навчання персоналу,контроль видача страв.




2014-2015р.
Шеф-кухар
ресторан піцерія La piazza м. Львів
Мета:,розробка нового меню кухні: японської,мексиканської,італьйської,азіатьської
підбір персоналу навчання, складання технологічних карт,калькуляційних карт.

2014-2015р.
Суші бар GOLD-SUSHI Польща м.Варшава
Посада:Су-шеф
Функціольні обовязки:приготування страв, розробка страв.

Кейтирингова Фірма "РОЗМАРИН"
Польща.Варшава
Кухня: европейська, азіацька
мета :розробка нових страв ,котроль приготування страв.
Посада:
Су-шеф 2015р.
Кейтерингрва фірма "USAGI-SUSHI"
Польща Варшава
приготування японських страв
розробка нового меню

2016 р.січень-2016-травень
Ресторан:Суловомпі
Норвегія.Альта
Посада :Шеф-кухар
робота: сезонна
Функціольні обовязки:складання меню індивідуално для гостя та приготування страв

2016-17р
Місто :Одеса
Ресторан:"Розмай "
Посада :Шеф-кухар
Функціольні обовязки:приготування страв, розробка страв,навчання персоналу запуск закладу з нуля.

2017- січень-травень
Ресторан:Суловомпі
Норвегія.Альта
Посада :Шеф-кухар
робота: сезонна
Функціольні обовязки:складання меню індивідуално для гостя та приготування страв
Вивчання скандинавської кухні.





2018-22р
Місто :Львів
Ресторан:Crazy town,Bubbles Bar by Fiorelli
Посада :Бренд -шеф
Функціольні обовязки:приготування страв, розробка страв,навчання персоналу, запуск закладу з нуля,оновлення меню,оновлення сезонного меню,пошук персоналу,складання калькуляційних карт ,складання технологічних карт,заказ продуктів,робота з постачальниками,розробка банкетного меню,розробка меню,проведення банкетів,проведення мастер класів,приготування європейської,азіацької.

Особисті дані:
Впевнений користувач ПК
мастер класс Масайоши Казато ( японская кухня )
цілеспрямований, пунктуальний, стрессостійкий, комунікабельний, уважний, акуратний, відповідальний,легко навчаємий, досвід роботи з іноземними шеф-кухарями. Досвід у проведенні мастрер-класів, приготування страв на залі в присутність гостей,кейтерінги .

2022-23р
Місто:Львів
Food catering
Посада:Шеф кухар(Керуючий)
Функціольні обовязки:організація банкети,фуршети.


Побажання щодо роботи
посада: Шеф повар
графік роботи: повний день
тип роботи: постійна
підвищення кваліфікації,мастер класи.

Схожі кандидати

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 грн, Львів, Вінниця , ще 4 міста

Шеф-кухар
Львів, Дніпро , ще 8 міст

Шеф-кухар
45000 грн, Львів, Одеса , ще 3 міста

Шеф-повар грузинской кухни
Львів, Вінниця , ще 5 міст

Шеф-кухар
43000 грн, Львів, Івано-Франківськ , ще 5 міст

Шеф-кухар, консультант
80000 грн, Львів, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: