Резюме від 16 квітня 2024

Оксана

Банківський працівник, економіст, офіс-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Бап Оксана Володимирівна
Дата та місце народження: 12.10.1992р. м. Львів
Сімейний стан: неодружена
Адреса: м. Львів, вул. Карманського б.19 кв. 58
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
2009-2013 рр. – навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка, на економічному факультеті, спеціальність фінанси і кредит, отримала диплом бакалавра.
2013-2014 рр. – навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка, на економічному факультеті, спеціальність банківська справа, отримала диплом магістра.
Досвід роботи:
З 17.03 до 27.06 2014 р.: робота за договором підряду у ПАТ «КРЕДОБАНК», Департамент кредитного моніторингу, відділ електронного супроводу документів, що полягала у створенні сканованих копій документів кредитних справ.
З 01.11.2014 до 06.06.2016: ПАТ «КРЕДОБАНК», Департамент електронного бізнесу, відділ звернень клієнтів, посада провідний спеціаліст. Робота полягає у детальній консультації клієнтів Банку стосовно карткових рахунків, кредитів депозитів та здійсненні банківських операцій при зверненнях клієнтів на інформаційну лінію, а також у вирішенні проблем, які виникають у клієнтів при використанні банківських продуктів.

З 17.06.2016 – до 03.08.2018 : АТ «УКРСИББАНК», Департамент кредитних операцій та документообігу, відділ документообігу центру підтримки Західного регіону, посада фахівець першої категорії.
З 03.08.2018 – до 03.09.2019 : АТ «УКРСИББАНК», Департамент кредитних операцій та документообігу, відділ документообігу центру підтримки Західного регіону, посада провідний фахівець.
З 03.09.2019 – до сьогодні : АТ «УКРСИББАНК», Департамент кредитних операцій та документообігу, Управління документообігу, Львівський відділ документообігу, посада головний фахівець.
Робота полягає у детальній перевірці документів (карткових та поточних рахунків, кредитів та депозитів) фізичних та юридичних осіб-клієнтів банку, індексації, архівації, скануванні та викладенні документів в електронну базу АКД (Архів клієнтських справ), а також виконання запитів та апеляцій, стосовно документів, супроводження зберігання, інвентаризація та підготовка до знищення документів.

Знання мов:
Українська-рідна, англійська – базові знання

Навички:
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) і E-mail (Outlook Express), досвідчений користувач банківських програм Ефор, Смартвіста та Jira, SAP .
Права водія категорії В та досвід водіння.
Досягнення:
- Отримала нагороду за якісне та оперативне виконання виробничих завдань високої складності, за високу трудову активність, удостоєна звання "Кращий спеціаліст року" у номінації "Комунікатор року 2017"
- Була учасником навчальних програм: «Тайм менеджмент: побудова території ефективності»; «Навички публічних виступів»; «Ефективна комунікація з внутрішнім клієнтом», «Стрес-менеджмент».
-Відвідала майстер-класи: - по емоційному інтелекту та емоційному вигоранню працівників фінансової сфери за участі Валерія Кім; «Life-Work-Balance».
Особисті якості:
Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, пунктуальність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: