Резюме від 19 лютого 2022

Марина

Няня (з проживанням, вахта), 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня

з 03.2014 по 12.2020 (6 років 9 місяців)
Семья, Москва (Приватні особи)

Все що стосувалося дитини: гігієна, готування їжі для дитини, прання дитячої одежі, чистота, підтримання чистоти в дитячій кімнаті, супровід( на гуртки,в поліклініку та при потребі в лікарню, за кордон, на відпочинок), прогулянки при різній погоді.Розвиток дитини по віку. Навики самостійності та охайності.
Безпека дитини...

Освіта

Львівське медучилище

Медсестра, Львов
Середня спеціальна, з 1992 по 1995 (2 роки 10 місяців)

Додаткова інформація

Доброго дня ... Мене звати Марина. Мені 46 років. Живу в Львівський обл.. Заміжня, 2 дорослих(заміжні) дочок і один (2місяці) онучок..за фахом медсестра...без шкідливих звичок... З 2006 по 2014 працювала в дитячому садку медсестрою. В 2014 поїхала до Москви ...з березня 2014 по березень 2018 працювала нянею в одній сім'ї ..на час початку моєї роботи дівчинці було 5 місяців...в мої обов'язки входило все що стосувалося дівчинки. Звільнилися по причині виїзду родини за кордон.. Червень-грудень працювала нянею з дівчинкою 4 роки..звільнилася по причині виходу дідуся і бабусі на пенсію.. з лютого по вересень 2019 році працювала в клінінговій компанії...з вересня 2019 по грудень 2020 року працювала нянею з хлопчиками - двійнятами ...змушена була звільнись через пологи старшої дочки...на даний час я маю двох місячного онука...і я шукаю роботу няні)) на всі питання відповім по телефону

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: