Резюме від 25 січня 2024 PRO

Ігор

Керівник транспортного відділу, головний інженер-механік

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник ремонтно-сервісної служби

з 07.2023 по 12.2023 (5 місяців)
Барком, корпорація, Львів (Транспорт, логістика)

Механік

з 11.2020 по 05.2023 (2 роки 6 місяців)
Легіон, Львів (Транспорт, логістика)

Планування ремонтів та поточний ремонт автомобілів марки Ман, Мерседес.Виявлення несправностей та їхнє усунення.Замовлення запчастин,робота з програмами 1с,ворд,ексель,графіки ремонту авто,прийом та облік ПММ,контроль за водіями.

Начальника транспортного відділу.

з 09.2015 по 05.2019 (3 роки 8 місяців)
ТзОВ Барком, Львів (Транспорт, логістика)

Компанія займається виробництвом м'ясних та хлібо-булочних виробів та реалізацією в власній мережі магазинів в Західній части Україні.В моїм підпорядкуванні знаходилося більше 50 одиниць рухомого автотранспорту, ремонтна майстерня В якій Працювало 22 люд., Де виконували Різні види слюсарних робіт.В мої обовязки входило керівнійтво транспортом, власний парк автомобілів марки Мерседес, Даф, Фольсваген, Шкода, Ваз, Камаз, Зіл, Газ, Автонавантажувачі марки Лінда, Балканкар, Хюндай.С / г техніка, марки МТЗ, Т-150, Т-156, Марал, Ягуар.Організація СТО на підприємстві, контроль за виконанням проведених ремонтів, та поставлених завданнь.

Інженер-механік

з 10.2010 по 07.2014 (3 роки 9 місяців)
АПП Львівське, Львів (Сільське господарство, агробізнес)

Перевірка технічного стану автомобілів перед виїздом їх на лінію.Планування ремонтів та поточний ремонт автомобілів (легкові та вантажні авто вітчізняного виробництва Камаз, Маз, Урал, Ваз, Нива, Део-Ланос), та тракторів (іноземного виробництва марки Кейс) .Віявлення несправностей та Максимальне їх Усунення на тракторах, комбайнах, вантажних автомобілях в польових умовах.Доставка запасних частин.

Освіта

ЛНАУ

Механіки та енергетики, Львів
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 11 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: