Антон

Бренд-шеф, кухар

Вид зайнятості: повна
Вік: 37 років
Місто: Інші країни
Вид зайнятості:
повна
Вік:
37 років
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Chef

з 02.2024 по нині (1 рік 11 місяців)
Four Seasons Hotel Monaghan, Monaghan Ireland (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд - шеф кухар ( азіатського напрямку )

з 11.2021 по нині (4 роки 2 місяці)
Епіцентр (центральний офіс), Киев (Нерухомість)

Шеф повар

з 05.2021 по 08.2021 (4 місяці)
Sapori Veri, Ирпень (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф - повар по франчайзингу (Аудитор ресторану ВАО і NАМ)

з 05.2010 по 05.2020 (10 років)
Мафия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота за фахом понад 12 років. Start-Up - підготовка і відкриття більше ніж 20-ти ресторанів «під ключ» в різних містах (Київ, Одеса, Миколаїв, Тирасполь (Молдова), Вінниця, Львів, Маріуполь, Сімферополь, Полтава, Чернігів, Лубни, Кропивницький) .
Є досвід роботи в консалтингових проектах (понад 7 закладів) . Планування технології кухні в AutoCAD, організація бізнес-процесів, складання технологічних і калькуляційних карт, ведення та облік внутрішньої документації, розробка основного, сезонного, банкетного, фуршетного меню. Впровадження і контроль дотримання стандартів, чистоти, харчової безпеки НАССР в мережі . Навчання персоналу кухні, проведення майстер-класів. Особисті якості:цілеспрямованість, творчий підхід, відповідальність,безперервне вдосконалення (тренінги, курси, майстер-класи,саміти)

Освіта

Мариупольский Гуманитарный Университет

Правовед, Мариуполь
Вища, з 2006 по 2010 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Стандартизація виробництва,стандарти чистоти та безпеки харчових продуктів (Мусатов А.2014-2015)

2014 - 2015

Курс навчання НАССР_ISO 22000

2019

Додаткова інформація

На даний момент я перебуваю і працюю в Ірландії. Розгляну цікаві проєкти по всій Європі. Будь ласка, зв'яжіться зі мною поштою або інстаграмом. Проекти з консалтингу, запуск меню :

1. ЯMISU – суші бар – Київ https://yamisu.kiev.ua/ru-shop/
2. Nevesomost' bar&restaurant – Суші бар - Обухів https://www.nevesomost.com.ua/
3. Я за susi - Суші бар - Маріуполь ,Ірпінь - https://yazasushi.com.ua/
4. Нова шаурма – Київ - https://tomato.ua/kiev/restaurants/novaia-shaurma

Фото робіт :

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: