Олег
Директор ресторану, 30 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 25 років
- Місто:
- Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7741867
Досвід роботи
Керівник закладу харчування
з 11.2018 по нині
(5 років 6 місяців)
Burger club, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Робота з постачальниками (аналіз цін на ринку та умов постачання);
- Навчання лінійного персоналу (зал: офіціанти, бармени) відповідно до стандартів сервісу та внутрішньої корпоративної етики;
- складання графіків роботи персоналу та контроль за їх дотриманням;
- Проведення інвентаризацій, ревізій;
- Подання звітності керівництву;
-Організація і координація торгових процесів мережі закладів.
Досягнення :
-Збільшив обіг на 15% та підвищив прибутковість завдяки ефективним стратегіям продажу та впровадженню популярних акцій та промоцій.
-Знизив витрати на інгредієнти та упаковку через укладення вигідних угод з постачальниками.
Помічник керівника
з 01.2017 по 11.2018
(1 рік 10 місяців)
Жу-жу, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов'язки:
-Підтримка керівника мережі закладів у повсякденних операціях, забезпечення надійного виконання поставлених завдань.
-Взаємодія з персоналом закладів та забезпечення високої якості обслуговування для клієнтів.
-Допомога в організації та проведенні маркетингових акцій та промоцій для привернення нових клієнтів.
-Виконання завдань з контролю за запасами, замовленням інгредієнтів та пакувальних матеріалів.
-Підтримка чистоти та порядку у закладі, включаючи дотримання стандартів санітарії та гігієни.
Досягнення :
-Ефективно виконував покладені обов'язки, забезпечуючи плавний хід роботи закладів та підтримуючи високий рівень обслуговування.
-Помічав та швидко реагував на потенційні проблеми, що допомагало уникнути можливих негативних наслідків для бізнесу.
-Проявляв високий рівень відповідальності та зосередженості на роботі, що сприяло підвищенню продуктивності.
Освіта
Львівська політехніка
Будівництво-інженерія, Львів
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)
Екологічний коледж
Будівництво-інженерія, Львів
Середня спеціальна, з 2013 по 2017 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Project management
2 місяці
IBM (Аналітика)
3 місяці
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — початковий
- Українська — вільно
- Російська — вище середнього
Рекомендації
Гарджала Назар Адрійович
Керівник, Жу-Жу
Інші резюме цього кандидата
Схожі кандидати
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Львів, Вінниця
,
ще 8 міст
Операційна директорка мережі закладів харчування, керуюча кафе, баром, sales, project manager
Львів, Київ
Менеджер ресторану, заступник керівника
40000 грн, Львів, Буковель
Керівник ресторану, адміністратор
Львів
Керуюча рестораном, адміністратор
Львів
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Львів, Житомир
,
ще 8 міст