Резюме від 24 січня 2024 PRO

Виктор

Шеф-кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-Кухар

з 04.2022 по 02.2023 (10 місяців)
Не про хліб, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню, раціональне і правильне складання закупки, правильна обробка та організація зберігання продуктів, делегування завдання персоналу кухні, контроль кухарів і допомага по мірі необхідності.

Шеф-кухар

з 06.2021 по 03.2022 (9 місяців)
Гастро Бар Вербена, Нововолынск (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення і прийом продуктів у постачальників;
Розробка страв,складання меню,складання технологічних карт;
Підбір та організація навчання персоналу ;
Введенн документаці,звітність веденої документації,розбір інвентаризації.
Досягнення: оптимізував роботу кухні,що дозволило готувати закуски і гарячи страви в середньому 15хв.
Обслуговування виїзних банкетік (кейтерінг).

Шеф-кухар

з 01.2021 по 04.2021 (3 місяці)
Biglove, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Замовлення і прийом продуктів у постачальників;
Розробка страв,складання меню,складання технологічних карт;
Підбір та організація навчання персоналу ;
Введенн документаці,звітність веденої документації,розбір інвентаризації.
Досягнення оптимізував роботу кухні,що дозволило готувати закуски і гарячи страви в середньому 15хв.
Розробив авторські роли та піци.

Су-шеф

з 04.2020 по 06.2021 (1 рік 2 місяці)
Фелічіта, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за дотриманням технології приготуванн страв:
Координація та оптимізація роботи кухні (10-15ЛЮДЕЙ):
Участь в розробці нових страв і складанн сезонного меню:
Досягнення придумав пасту яка продається по цей день,ця паста є хітом продажів.
Допомагав Шефу у запуску заготівельні цеху.

Кухар універсал

з 07.2019 по 04.2020 (9 місяців)
Ресторан Жито, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху

з 10.2018 по 06.2019 (8 місяців)
Cafe de Vino, Луцк (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Коледж технологій бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

Харчові технології, Луцк
Незакінчена вища, з 2015 по 2020 (5 років)

Технолог з технології харчування, харчові технології та організація ресторанного бізнесу.

Знання і навички

Комунікабельність,стресостійкість,презентабельність,цілеспрямова

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: