Богдан
Керуючий, адміністратор ресторану
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 30 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7941188/
Досвід роботи
Адміністратор рестрану
з 05.2024 по нині
(4 місяці)
Dediko, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов`язки :
•Зустріч відвідувачів
•Підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей в залі
•Вирішення конфліктних ситуацій
•Організація та проведення банкетів
•Ведення та облік каси
•Замовлення продуктів та хоз товарів
•Контроль технічного стану закладу
•Нарахування та виплата заробітньої плати
•Робота з доставками
•Робота над підняттям продажів та показників середнього чеку
•Контроль якості обслуговування гостей
Адміністратор ресторану
з 04.2024 по 05.2024
(1 місяць)
Gaga, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов`язки :
Зустріч відвідувачів
Підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей в залі
Управління персоналом
Вирішення конфліктних ситуацій
Організація та проведення банкетів
Ведення та облік каси
Взаєморозрахунок з постачальниками
Замовлення продуктів та хоз товарів
Контроль технічного стану закладу
Нарахування / виплата ЗП
Робота з доставками
Адміністратор ресторану
з 10.2023 по 11.2023
(1 місяць)
хачапурі і вино, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов`язки :
Зустріч відвідувачів
Підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей в залі
Управління персоналом
Вирішення конфліктних ситуацій
Організація та проведення банкетів
Ведення та облік каси
Робота з доставками
Керуючий
з 08.2022 по нині
(2 роки 1 місяць)
Піцерія «Форма», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Управління персоналом
-встановлення правил, контроль виконання
- контроль та організація проведення навчання персоналу
- облік робочого часу
- Формування корпоративної культури персоналу
•Розробка меню закладу
•Формування системи матеріальних стягнень та заохочень
•Контроль роботи лінійного персоналу
-контроль кадрових перестановок, набір та звільнення персоналу
• Управління фінансовою діяльністю закладу
- контроль нарахування та виплати заробітньої плати
•Контроль замовлення продукції
-контроль та оптимізація товарних залишків
-замовлення продукції в необхідній кількості
•Контроль товарообігу, робота над підсумковими інвентаризаціями
•Аналіз показників реалізованої продукції
•Формування звітності
•Досвід роботи з доставками (Глово, Болт, Локо)
• Контроль технічного стану закладу
Керуючий рестораном
з 09.2018 по 11.2023
(5 років 2 місяці)
Портер Паб, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Управління персоналом
-встановлення правил, контроль виконання
- контроль та організація проведення навчання персоналу
- облік робочого часу
- Формування корпоративної культури персоналу
•Формування системи матеріальних стягнень та заохочень
•Контроль роботи лінійного персоналу
-контроль кадрових перестановок, набір та звільнення персоналу
-забезпечення коректної взаємодії працівників різних підрозділів закладу
• Управління фінансовою діяльністю закладу
- контроль нарахування та виплати заробітньої плати
•Контроль замовлення продукції
-контроль товарних залишків
-замовлення продукції в необхідній кількості
•Контроль товарообігу, робота над підсумковими інвентаризаціями
•Робота з відгуками
•Формування / дотримання стандартів
•Формування звітності
•Досвід роботи з доставками (Глово, Болт, Локо)
•Допомога в пошуку підрядників та постачальників
•Брендування одягу
•Підбір/закупівля посуду
•Підбір обладнання
• Контроль технічного стану закладу
Адміністратор ресторану
з 12.2017 по 08.2018
(8 місяців)
Паб Мама не горюй, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов`язки :
Зустріч відвідувачів
Підтримка комфорту та приємної атмосфери для гостей в залі
Управління персоналом
Вирішення конфліктних ситуацій
Організація та проведення банкетів
Ведення та облік каси
Досягнення :
Мінімалізації видатків
Збільшення прибутку
Кар’єрне зростання від адміністратора до керуючого
Освіта
НМУ им. А. А. Богомольца
Стоматология, Киев
Незакінчена вища, з 2011 по 2015 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Форум ProРесторан 2024
Березень 2024
Barometr 2024
Вересень 2024
Знання і навички
- MS Office
- 1С
- R-Keeper
- D2 System
Знання мов
- Англійська — вище середнього
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Схожі кандидати
-
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Київ -
Операційний директор, керівник ресторанного комплексу, управляючий рестораном
Київ -
Управляющий, администратор ресторана, автомойки, менеджер бара, начальник техотдела, завхоз
50000 грн, Київ -
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Київ, Львів , ще 2 міста -
Управляющий, администратор в кафе, бар, ресторан
35000 грн, Київ -
Администратор ресторана, управляющий рестораном
30000 грн, Київ